Φ PLaCeBo Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Merhaba Arkadaşlar. Ben Ferit. GuestGirL kız kardeşim olur, onun tavsiyesi üzerine burda bulunuyorum Umarım iyi eglenir ve hoş paylaşımlarda bulunuruz ... NoT: HaTe'de kızkardeşim ve ReMeMBeR'da nişanlım olur Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Amanııın sizin aile burayı bascak Ne kalabalık ailenis var Selam.. Sende hoşgeldin Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 hg aılecek burdasınız yane Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 oh oh masallah hosgeldiniz ailecek ne alirsiniz caymi kaffeemi Alıntı
Φ PLaCeBo Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Teşekkür ederim arkadaşlar Bizim sülale kalabalık daha kimler gelicek kimler, biz geldik mi böle kalabalık geliriz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Bis zaten sizi ailecek beğenerek ve severek isliyorduk Hoşgeldinizzz Ne iyi ettinisde geldiniss :flowers: Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Abi saygılar hoşgeldin Böle buyur, kızlar çayı getirin abime Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Tüm aileye hoşgeldiniz diyelim o zaman.. Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Ailecek hoşgeldiniz... Alıntı
Φ PLaCeBo Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 çok teşekkür ederim arkadaşlar bukadar sıcak olucanızı hiç düşünmemiştim çok teşekkürediyorum sizlere ve benim ailemde sizlerin ailesi gibi kabul ettiniz bende sizleri dostum olarak kabul ediyorum kardeşim guestgirl,hate dir. nişanlım ise rememberdir bazı arkadaşlar karıştırmışta ondan söyledim juronda çok yakın dostumdur. sizlerde öylesiniz şşşşşşş Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 sende hoşgeldın de,demınden berı farklı kişilere yazdım hoşgeldın dıye,sankı hepsı benzıyo kafam karıştı yaa tak başlık açsaydınız işimiz kolay olcektı şaka bi yana hoşgeldınız ailecek Alıntı
Φ HaTe Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 ZAten ben seni yeterince tanıyorum abicim Aynı evi paylaşıyorus sonuçta Ho$geLdin Sende abicim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 valla tam aile forumu oldu burası damsız ve ailesiz girilmez aile salonumuz üst kattadıır sen de hoşgeldiin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 valla tam aile forumu oldu burası damsız ve ailesiz girilmez aile salonumuz üst kattadıır sen de hoşgeldiin he valla bacım basmışlar furumu...bu arada sen nereye yazarsan ardından yazıyorum....çaktırma......... enişte hoşgelmişsen...... Alıntı
Φ PLaCeBo Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 hoş bulduk teşekkür ederim sizlerde iyisiniz umarım ? Alıntı
Φ duncan Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 hoş bulduk teşekkür ederim sizlerde iyisiniz umarım ? saoalsın bizlerde iyiyiz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.