Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Benim yöresel oyularımdan birtanesidir... 20 dk yürümekmiş koşmakmış pehh tongue.png hele bir oynayın 20 dk. ilk kez yapanlar için 3 gün kas ağrısı kesinleşmiştir smile.png ama çoook eğlenceli ve zevklidir hadiiiii gitsin yağlar gelsin eğlenceeee smile.png

http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-2483-zaice-zayce-kilo-vermek-isteyen-buyrun-buda-benden/

• Admin
Gönderi tarihi:

Çok sevdim... bunu :) harika... :)

aradaki hatalılar da cabası hani YSG!

Gönderi tarihi:

Çok sevdim... bunu smile.png harika... smile.png

aradaki hatalılar da cabası hani YSG!

:) evet çok güzeldir... en güzel ben oynuyorum hiç şaşırmadım hadi bul beni :)

• Admin
Gönderi tarihi:

ufff koskocaman beni bulamadınmı şindi sen en uzun ennnn smile.png enine boyuna hani gözlüklü smile.png

Ben şaka yapıyordum ya bulmuştum.... YSG! ahanda... buldum... ha ha ha... islik.gif

• Admin
Gönderi tarihi:

Okul gezisine benziyor! Yoksa sadece bu dans için mi toplandınız YSG! :)

Gönderi tarihi:

Okul gezisine benziyor! Yoksa sadece bu dans için mi toplandınız YSG! smile.png

hayırr onlar öğrenciler ben bir seminer için gitmiştim geçen yılbulgaristanda ki o üniversiteye... kayıt yaptırcam bu yıl okuycam bi üniversite daha diploma arşivi önemli günümüzde okumanın sınırı yoookkkk smile.png

• Admin
Gönderi tarihi:

Çok dik sıçrıyorsun ayrıca kıvırmıyorsun hiç olmaz böyle. YSG! Kıvıracaksın ki daha çok kalori yakasın ayrıca arkandakinin frenleri pek tutmuyor galiba :)

Gönderi tarihi:

Çok dik sıçrıyorsun ayrıca kıvırmıyorsun hiç olmaz böyle. YSG! Kıvıracaksın ki daha çok kalori yakasın ayrıca arkandakinin frenleri pek tutmuyor galiba smile.png

kahkaha.gifyuvarlan.gif forum olarak toplanıp oynamak lazım.. meydanlarda görelim sizi Admin beeeyyyy :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.