Φ simin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Benim yöresel oyularımdan birtanesidir... 20 dk yürümekmiş koşmakmış pehh hele bir oynayın 20 dk. ilk kez yapanlar için 3 gün kas ağrısı kesinleşmiştir ama çoook eğlenceli ve zevklidir hadiiiii gitsin yağlar gelsin eğlenceeee http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-2483-zaice-zayce-kilo-vermek-isteyen-buyrun-buda-benden/ Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Admin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Çok sevdim... bunu harika... aradaki hatalılar da cabası hani YSG! 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Çok sevdim... bunu harika... aradaki hatalılar da cabası hani YSG! evet çok güzeldir... en güzel ben oynuyorum hiç şaşırmadım hadi bul beni Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Admin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 sen kesin baştasındır : YSG! 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 sen kesin baştasındır : YSG! yoook bi bak bakalım şöyle en irimencenee en uzun toynaklısıı 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Admin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 bu açıklamayla ben hemen bulurmuşum... YSG! Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 bu açıklamayla ben hemen bulurmuşum... YSG! ufff koskocaman beni bulamadınmı şindi sen en uzun ennnn enine boyuna hani gözlüklü Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Admin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 ufff koskocaman beni bulamadınmı şindi sen en uzun ennnn enine boyuna hani gözlüklü Ben şaka yapıyordum ya bulmuştum.... YSG! ahanda... buldum... ha ha ha... 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Admin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Okul gezisine benziyor! Yoksa sadece bu dans için mi toplandınız YSG! Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Okul gezisine benziyor! Yoksa sadece bu dans için mi toplandınız YSG! hayırr onlar öğrenciler ben bir seminer için gitmiştim geçen yılbulgaristanda ki o üniversiteye... kayıt yaptırcam bu yıl okuycam bi üniversite daha diploma arşivi önemli günümüzde okumanın sınırı yoookkkk Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Admin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Çok dik sıçrıyorsun ayrıca kıvırmıyorsun hiç olmaz böyle. YSG! Kıvıracaksın ki daha çok kalori yakasın ayrıca arkandakinin frenleri pek tutmuyor galiba 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 Çok dik sıçrıyorsun ayrıca kıvırmıyorsun hiç olmaz böyle. YSG! Kıvıracaksın ki daha çok kalori yakasın ayrıca arkandakinin frenleri pek tutmuyor galiba forum olarak toplanıp oynamak lazım.. meydanlarda görelim sizi Admin beeeyyyy Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.