Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 12 yıl Benim yöresel oyularımdan birtanesidir... 20 dk yürümekmiş koşmakmış pehh hele bir oynayın 20 dk. ilk kez yapanlar için 3 gün kas ağrısı kesinleşmiştir ama çoook eğlenceli ve zevklidir hadiiiii gitsin yağlar gelsin eğlenceeee http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-2483-zaice-zayce-kilo-vermek-isteyen-buyrun-buda-benden/
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 12 yıl Admin Çok sevdim... bunu harika... aradaki hatalılar da cabası hani YSG!
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 12 yıl Yazar Çok sevdim... bunu harika... aradaki hatalılar da cabası hani YSG! evet çok güzeldir... en güzel ben oynuyorum hiç şaşırmadım hadi bul beni
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 12 yıl Yazar sen kesin baştasındır : YSG! yoook bi bak bakalım şöyle en irimencenee en uzun toynaklısıı
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 12 yıl Yazar bu açıklamayla ben hemen bulurmuşum... YSG! ufff koskocaman beni bulamadınmı şindi sen en uzun ennnn enine boyuna hani gözlüklü
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 12 yıl Admin ufff koskocaman beni bulamadınmı şindi sen en uzun ennnn enine boyuna hani gözlüklü Ben şaka yapıyordum ya bulmuştum.... YSG! ahanda... buldum... ha ha ha...
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 12 yıl Admin Okul gezisine benziyor! Yoksa sadece bu dans için mi toplandınız YSG!
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 12 yıl Yazar Okul gezisine benziyor! Yoksa sadece bu dans için mi toplandınız YSG! hayırr onlar öğrenciler ben bir seminer için gitmiştim geçen yılbulgaristanda ki o üniversiteye... kayıt yaptırcam bu yıl okuycam bi üniversite daha diploma arşivi önemli günümüzde okumanın sınırı yoookkkk
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 12 yıl Admin Çok dik sıçrıyorsun ayrıca kıvırmıyorsun hiç olmaz böyle. YSG! Kıvıracaksın ki daha çok kalori yakasın ayrıca arkandakinin frenleri pek tutmuyor galiba
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 12 yıl Yazar Çok dik sıçrıyorsun ayrıca kıvırmıyorsun hiç olmaz böyle. YSG! Kıvıracaksın ki daha çok kalori yakasın ayrıca arkandakinin frenleri pek tutmuyor galiba forum olarak toplanıp oynamak lazım.. meydanlarda görelim sizi Admin beeeyyyy
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.