Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Rampart (2011)

Dave Brown kirli işlere bulaşmış bir polistir ve gözetim altında olmasına rağmen kirli işlere devam etmektedir. Bütün bu olaylar devam ederken ailevi sorunlar yaşayan Dave kendi polis çevresinde de hiç sevilmeyen bir şahıstır. Bu filmin gerçek bir olaydan aktarıldığı belirtiliyor. Woody Harrelson Dave Brown rolünü çok iyi oynamış. Oldukça başarılı bir film olmuş. Zamanınız varsa izleyin diyorum.

Yönetmen: Oren Moverman

Oyuncular: Woody Harrelson, Ned Beatty, Francis Capra, Ben Foster, Anne Heche, Ice Cube

post-2-0-96868800-1343786296_thumb.jpg post-2-0-88227300-1343786297_thumb.jpg

Dave Brown is a dirty cop with a mile-wide mean streak. As he roams the streets meting out "justice," the LAPD sinks into a corruption scandal. The countdown to Brown's judgment is on in this fact-based film co-written by crime novelist James Ellroy.

Director: Oren Moverman

Cast: Woody Harrelson, Ned Beatty, Francis Capra, Ben Foster, Anne Heche, Ice Cube

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.