Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl Resmin solundaki ampul'a konsantre olun ve 45 saniye sonra gozunuzu resmin sag tarafindaki beyaz alana kaydirin ... Ampul yandi mi
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl nasıl yanmaz; aslanlar gibi yanıyo hemideee yani; beyaz tarafa bakıldığında gözünüzün aşina olduğu lamba şekli beliriyor ve arka plana göre daha beyaz ve parlak olduğunu görüyoruz bir süre.............. sazanlık mı yaptım acaba
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar yoq yaa yanmıo benmki Patlattık galba ampulüü yok patlak değelll
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Sedoş yanıyor,sen onlara bakma.Kekliyorlar seni.. ben keklenmem elhamdülillah
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar bazıları ampulu yakamadı,sanırım onlarda elektrıkler kesik
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl ewet yanıyo tabi ki bu güneşe baktıktan sonra düz bir zemine bakıldığında koyu lekeler görülmesi gibi sanırım teşekkürler sedelinam
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl valla ya bendeki ampul okuldan sonra patladı, ya da benim beynim yanılmıyor...
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ya yanmıyor bu...siz nasıl yakabildiniz. elektrık kesılmıştır ondan yanmıodur hoşgeldın bu arada
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl hoşbulduk sedelina. senin adın seda mı acaba? (istersen söyle)
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar hoşbulduk sedelina. senin adın seda mı acaba? (istersen söyle) değil canım,sedelina sokratesın karısının adı..şaka şaka ölesıne bı ncık ışte
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ewet ampul yanıyor . nasıl olur da göremedinizz. bravo ve hoşgeldın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.