Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 12 yıl beğeni almak için başka derdimiz yok link alabilirmiyim tekrar teşekkürler.
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 12 yıl merhaba bana da link yollayabilir misiniz...alışveriş iiçin beğeni sayımı arttırmak istiyorum
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2013 12 yıl LaRsiE_ Link yollar mısın kardeşim,bilgi paylaşımında bulunmak için bir sayfa açacağım ve üye toplamam lazım... Saygılar...
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2013 12 yıl Üstad Banada Link Atarmısın Sayfa Kasıcamda Saygılar Sagolasın..
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2013 12 yıl Selamlar rıca etsem lınk gonderebılır mısınız, LIKE FLOODER kullanma amacımı dilerseniz ozel mesaj olarak gonderebılırım..
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2013 12 yıl Hocam hayat memat meselesi banada çok lazım inanın sallamıyorum öyle böyle lazım değil:(
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2013 12 yıl Kiz arkadastan ayrildim.barismam lazim onla begeni artircam kiz benle o zaman barisir.kizla ben 1 yildir cikiyodum acil yolla linki
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.