Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 13 yıl Admin-- Pardösü mü, Pardesü mü? Doğru kullanım PARDÖSÜ'dür. Pardesü yanlış kullanımdır.
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 13 yıl Pardösü mü, Pardesü mü? Doğru kullanım PARDÖSÜ'dür. Pardesü yanlış kullanımdır. Nerden bakarsan bak sü´ den kacamiyorsun.. Cocukken sümüklü bir arkadasim aklima geldi. Süle cok komikti icine ceker dururdu.. Bu arada,, Pördösü´nün devri zaten bitti..hatirlatayim. Komik giyim..farzlari Saygilar.
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 13 yıl bi de pekos bill vardı.. silâhsız ama gözlerinden ateş çıkarırdı.. telepatik gücü vardı.. bi de kemendi.. sevgilisi kızın adı ise.. -türkçe çevirisi ile- sü idi.. ne günlerdi ama.. hani o bendenizin pekos bill olduğu günler.. sayın adminim.. konuyu dağıttım fekat.. müsebbibi Efendi Türkler'dir.. affola..
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 13 yıl bi de pekos bill vardı.. . . . affola.. Oha sebeb ben niye oluyorum, baliklama zaten bekliyormussun dalmak icin..
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 13 yıl doğru efendim Aferim yoksa sü ye sikayet ederim. Icine ceker durur,
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 13 yıl aman efendim yapmayınız.. beni gözleriniz ile ısırmayınız.. reca ederim.. bendeniz.. siz ne derseniz onu yaparım.. bi da kaka lâflar felân etmem.. valla..
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 13 yıl aman efendim yapmayınız.. beni gözleriniz ile ısırmayınız.. reca ederim.. bendeniz.. siz ne derseniz onu yaparım.. bi da kaka lâflar felân etmem.. valla.. sü de yeter
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 13 yıl sizsiniz efendim.. ben bi hiçim.. şimdi daha iyi anladım.. ben pekos bill'in pantalon paçası dahi olamam.. sü'yü felân da terk ediyorum.. adios.. imza: bitmiş adam..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.