Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Doktor Öz'ün 4 Adımda Popunuzdaki Kilolardan Kurtulma Planı

Zaman kilo kaybetmeye geldiğinde, en zor kilo kaybedilen yer popodaki yağlardır. Bu plan poponuzdaki yağlardan kurtulabilmeniz için size yiyecek, yardımcı malzemeler ve egzersiz önerileri getirecektir. Eğer basitçe bu 4 maddeyi uygularsanız, o özlediğiniz popoya kavuşmanız hayal bile değil diyor Doktor Öz.

1. Adım: Diyet:

Bildiğiniz gibi kilo kaybetmenin en iyi yolu Karbonhidratlı yiyecekler yemektir. Çünkü poponuz yağ saklama bölgesidir ve karbonhidrat bunları yok etmenin en iyi yoludur. Yavaşça yağları çözer ve size gerekli olan enerjiyi yağları yakarak (saklamadan) verir. Yani eğer diyetinize tam tahıl içerikli yiyecekler ve tam tahıl içerikli makarna eklerseniz bu planı uygulamış olacaksınız. Aklınızda olsun bu plan içinde kalabilmeki için günlük olarak 275 gram karbonhidrat, 150 gram protein, 34 gram fat ne az ne çok. Aşağıdaki plana bir göz atın:

Kahvaltı:

Kahvaltı: Karabuğday ve böğürtlenli krep ve hindi sosis

Öğle Yemeği: Bir kepekli tavuklu tortilla dürümü

Akşam yemeği: kepekli ekmek kırıntısı ve patates püresi ile Yalın hindi köfte

2. Adım: Vücudunuzu destekleyen ek maddeler:

Kudzu kökü popo yağlarını eritmede çok büyük bir destek içerir. Kudzu eskiden bugüne kullanılan eski bir yöntemdir, estrojeni ve kan şekerini dengeleyen bir içeriğe sahiptir. Her kahvaltıda 100 miligram almak zorundasınız ve bunu bütün vitamin dükkanlarında bulabilirisniz.

3. Adım: Popo Eriten Koyu Çikolatalı Kek Yiyin:

Bu özel yapılmış Koyu çikolatalı kek parçası sizi bütün gün tok tutacak bir özelliğe sahip.

malzemeler

1 fincan çiğ kakao tozu

1/4 çay kaşığı kırmızı biber

2 çay kaşığı tarçın

1/2 su bardağı az yağlı süt

1 fincan organik üzüm

1 fincan yulaf

Yapılışı: Bir gıda işlemci ile kakaoyu, kırmızı biberi, sütü, diğer şeyleri bir pürüssüz bir hamur oluşana kadar karıştırın. Daha sonra yulafı ekleyin ve tekrar yoğurun. Bu karışım hamurunu bir dörtgen veya diktörtgen bir kaba aktarın tabiki altına yağlı kağıt koymayı unutmayın ve unutmadan iyice bastırın. Sertleşene kadar buzdolabında saklayın. Servis yapmadan önce küçük dörtgenlere kesin ve afiyet olsun!

4. Adım: Egzersiz - Poponuzu zorlayın:

Son adım poponuzu zorlayacak ve sadece poponuza yönelik egzersizler içeriyor. Benç pozisyonunda yerde bacaklarınızı geriye doğru götürüp getirerek buna başlayabilirsiniz.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.