Φ ferit Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 ben ferit daha çaylağım zaten göruyorsunuzdur yeni insanlarla tanışmayı çok severim aranızda varsa tanışalım Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 kim var kim yok acaba kim cecap verir kim vermez acaba iyi mi kötümü yaptım kendimi tanıtmakla Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 sen kendini tanıtacaksın ki biz seni tanıyacağız sen de bizleri hoşgeldinn Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 hg Toprağım yorulmuşsundur sen dinlen istersen Hoşgeldinn Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 ya ilgi için hepinize çok teşekur ederim iyiki kendimi tanıtmşım Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Hoşgeldin ... Benim de abimin adı Ferit, yoksa sen abim misin Beklerim he o yapar böle şeyler Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 hoşbulduk hepnize çok teşekur ederim abi meselesine gelince sen adını söyle ben sana abin olup olmadığımı söyleyeyim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.