Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2012 13 yıl Admin http://www.turkish-media.com/forum/gallery/image/2366-amerikali-muhendisler-olaganustu-detayli-fotograflar-cekebilen-bir-fotograf-makinesi-icat-etti/
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2012 13 yıl 'FARK EDİLMEYEN GÖRÜNTÜLER' "Makine bir çok durumda fotoğrafçıların göremeyip, daha sonra fotoğrafın kendisine baktıklarında farkına vardıkları görüntüleri yakalıyor dedi." CİN'leri de görüp çekebilirmi acaba?
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2012 13 yıl 'FARK EDİLMEYEN GÖRÜNTÜLER' "Makine bir çok durumda fotoğrafçıların göremeyip, daha sonra fotoğrafın kendisine baktıklarında farkına vardıkları görüntüleri yakalıyor dedi." CİN'leri de görüp çekebilirmi acaba? Beni birgün çok iyi anlayacaksın dostum
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2012 13 yıl Beni birgün çok iyi anlayacaksın dostum Seni birgün değil şimdi bile çok iyi anlıyorum dostum. Kendi değerlerini önemseyen değil, başkalarının değerlerini önemseyen birisin.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.