Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Microsoft Apple'ın iPad'ine rakip olacak tabletini (Surface) tanıttı


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Microsoft Apple'ın iPad'ine rakip olacak tabletini (Surface) tanıttı

 

post-2-0-71720400-1340071322_thumb.jpg post-2-0-49843800-1340071429_thumb.jpg post-2-0-46994600-1340071430_thumb.jpg

 

Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer yeni tableti Surface tanıttı, iPad rakip olması beklenen bu tabletin en yakın zamanda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Ballmer yeni tabletin Microsoft ürünlerinin içinde yer alacağını belirtti. Bilgisayar parça marketinde ve küçük cihazlarda yerini alamayan Microsoft tablet dünyasında yerini almak istiyor dedi.

 

Bir versiyonu bu seninin sonuna kadar piyasa sürülmeyecek bu versiyonda 9.3 milimetre kalınlık ve Windows RT işletim sistemi kullanacak. Bu kendisini dik tutacak bir sehpa ile satışa sunulacak. Ayrcıa klavye de eklenmiş. Cihaz (tablet) hemen hemen 600 gram ağırlığında ve fiyatı ise hemen hemen diğer tabletler gibi olacağı belirtildi. Bu tabletin Microsfotun Windows 8 işletme sistemi ile aynı anda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Önceki tabletten daha kalın olacak bu versiyon 14 milimetre kalınlığında ve yaklaşık 900 gram ağırlığında olacakağı belirtildi. Bu versiyonunda windows 8 işletim sistemine hazır olarak üretileceği belirtildi. Pro versiyonu bir kalemle gelecek ve isteyen kişilerin el yazısı ekleyebilecekleri belirtildi.

 

Her tablet klavye ile gelecek bu klavye yaklaşık olarak 3 milimetre kalınlığında olduğu ifade edildi. Tabletlerin ayakta durmasını sağlayacak sehpa ise 0.7 milimetre kalınlığında olacağı belirtildi buda hemen hemen bir kredi kartı kalınlığı diyebiliriz.

Microsoft uzun zamandır tabletler için işletim sistemi yapıyordu bu 2002 den bu yana devam ediyordu. İlk olarak Windows XP tablet versiyonu olaraks sunulmuştu fakat başarılı olamamıştı (Pilleri çabuk bitiyordu, çok ağırlardır v.b.)

Microsfot Surface'in pil ömrü hakkında hiç bir açıklama yapmadı.

 

Videolu Tanıtımı: http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-2257-surface-microsoftun-yeni-tableti-piyasa-suruluyor/

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.