Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Ağızdan Ağıza - Mouth to Mouth (2005)

Oldukça enteresan bir film. Eski fahişe ve esrarkeşlerin biraraya geldiği ve Eric Thal liderliğinde dünyayın değiştirme çabası diyebiliriz. Bu gruba sonradan katılan Sherry (Ellen Page) katılması ve içinde bulunduğu grubun liderinin gerçek amacını anlaması ile farklı bir yere doğru yönelen Sherry kendini annesi ve grup lideri arasında giden gelen bir deniz feneri gibi göreek ve olayların gelişimi filmi oldukça etkileyici bir sona doğru yönlendirecektir. Kaçırmayın ben çok sevdim bu filmi fakat sanırım Ellen Page aşık oldum ondan da olabilir. Bu kızda şeytan tüyü var diyebilirim yada benim tarzım bir kadın ondandır belki... Herneyse... Kaçırmayın.

Film Fragmanı: http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-2170-agizdan-agiza-mouth-to-mouth-film-fragmani/

Yönetmen: Alison Murray

Oyuncular: Ellen Page, Eric Thal, Maxwell McCabe-Lokos, Natasha Wightman, Beatrice Brown, August Diehl

post-2-0-17652700-1338518587_thumb.jpg post-2-0-88032100-1338518587_thumb.jpg

While hitchhiking in Europe, disaffected teen Sherry (Ellen Page) falls in with an underground cultlike group of former prostitutes and drug addicts. Their charismatic leader (Eric Thal) wants to change the world, but Sherry soon realizes that change comes at a steep price. This gritty look at adolescent euphoria and irresponsibility is partly based on first-time director Alison Murray's real-life experiences

Director: Alison Murray

Cast: Ellen Page, Eric Thal, Maxwell McCabe-Lokos, Natasha Wightman, Beatrice Brown, August Diehl

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.