Φ radikal07 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 kendi cekimlerimdir... hindinin sonunu göstermiyorum ne oldugunu tahmşn edersiniz... Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 çok hoş eline sağlık arkadaşım Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 bi takımın büyüklüğü altında bu kadar da ezik kalınmaz ki.. şampiyon oldunuz hala fb yi konuşuyorsunuz... Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 fb nin yine bir ilki gerçekleştirmesi söz konusu ünlü rekorlar kitabı var ya ona girmişsinizdir herhalde Alıntı
Φ radikal07 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 bi takımın büyüklüğü altında bu kadar da ezik kalınmaz ki.. şampiyon oldunuz hala fb yi konuşuyorsunuz... büyük lokma ye ama büyük konuşma demişler.... tuncaya atfen yapılmıştır bunlar... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 büyük lokma ye ama büyük konuşma demişler.... tuncaya atfen yapılmıştır bunlar... hadi be ciddimisin tuncaya mıydı bunlar?? ben fatih tekkeye zannettim... Alıntı
Φ radikal07 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 başkanı bile dönek olan takımdan ne beklenirki... yeniden adaymış iyi oldu azize ile ilgili elimizdeki afişleri fotografları sloganları yırtmamaıza gerek yok 2 nci kez dönüşü erkek halini severdik habire dönüyor şimdi.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 başkanı bile dönek olan takımdan ne beklenirki... yeniden adaymış iyi oldu azize ile ilgili elimizdeki afişleri fotografları sloganları yırtmamaıza gerek yok 2 nci kez dönüşü erkek halini severdik habire dönüyor şimdi.... biz campbelları alırken özhan canaydında alır size bişeyler merak etme bu kadar korkma aziz başkandan... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Bayıldım ya süper olmuş radikal Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 ee tuncay yattı kalktı hindi diyip durdu olacağıda buydu ALLAH hiçbir kulunun canı gönülden istediği şeyi geri çevirmez.... Alıntı
Φ radikal07 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 biz campbelları alırken özhan canaydında alır size bişeyler merak etme bu kadar korkma aziz başkandan... bu yılda yıldızlar topluluğu yok süper ayaklar vs.... leri dinledik sonuc ortada 2 kupayı almak için yola cıkan febe aldı bişeyleri... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 bu yılda yıldızlar topluluğu yok süper ayaklar vs.... leri dinledik sonuc ortada 2 kupayı almak için yola cıkan febe aldı bişeyleri... piresi kaç paraya verirsiniz yav 2 senedir mükemmel top oynuyor sizde... ribery 28 milyon euro ya manchester a gidiyor... gs aptallıgına doymasın Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Valla neyse ne benim bildiğim Tuncay sınıf arkadaşımın eniştesi sayılır durumda... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Bu galatasaraylılara acıyorum yahu yine yenildiler ama hala Fenerle uğraşıyolar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.