Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl kendi cekimlerimdir... hindinin sonunu göstermiyorum ne oldugunu tahmşn edersiniz...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl bi takımın büyüklüğü altında bu kadar da ezik kalınmaz ki.. şampiyon oldunuz hala fb yi konuşuyorsunuz...
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl fb nin yine bir ilki gerçekleştirmesi söz konusu ünlü rekorlar kitabı var ya ona girmişsinizdir herhalde
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar bi takımın büyüklüğü altında bu kadar da ezik kalınmaz ki.. şampiyon oldunuz hala fb yi konuşuyorsunuz... büyük lokma ye ama büyük konuşma demişler.... tuncaya atfen yapılmıştır bunlar...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl büyük lokma ye ama büyük konuşma demişler.... tuncaya atfen yapılmıştır bunlar... hadi be ciddimisin tuncaya mıydı bunlar?? ben fatih tekkeye zannettim...
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar başkanı bile dönek olan takımdan ne beklenirki... yeniden adaymış iyi oldu azize ile ilgili elimizdeki afişleri fotografları sloganları yırtmamaıza gerek yok 2 nci kez dönüşü erkek halini severdik habire dönüyor şimdi....
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl başkanı bile dönek olan takımdan ne beklenirki... yeniden adaymış iyi oldu azize ile ilgili elimizdeki afişleri fotografları sloganları yırtmamaıza gerek yok 2 nci kez dönüşü erkek halini severdik habire dönüyor şimdi.... biz campbelları alırken özhan canaydında alır size bişeyler merak etme bu kadar korkma aziz başkandan...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl ee tuncay yattı kalktı hindi diyip durdu olacağıda buydu ALLAH hiçbir kulunun canı gönülden istediği şeyi geri çevirmez....
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar biz campbelları alırken özhan canaydında alır size bişeyler merak etme bu kadar korkma aziz başkandan... bu yılda yıldızlar topluluğu yok süper ayaklar vs.... leri dinledik sonuc ortada 2 kupayı almak için yola cıkan febe aldı bişeyleri...
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl bu yılda yıldızlar topluluğu yok süper ayaklar vs.... leri dinledik sonuc ortada 2 kupayı almak için yola cıkan febe aldı bişeyleri... piresi kaç paraya verirsiniz yav 2 senedir mükemmel top oynuyor sizde... ribery 28 milyon euro ya manchester a gidiyor... gs aptallıgına doymasın
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Valla neyse ne benim bildiğim Tuncay sınıf arkadaşımın eniştesi sayılır durumda...
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Bu galatasaraylılara acıyorum yahu yine yenildiler ama hala Fenerle uğraşıyolar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.