Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gaziantep'ten herkese merabalar........ Selamlar............. Sevgiler.............. Güzel günler............... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 hg ilahi jön ne kadar uzun bi cümle olmuş neyse hoşgeldin aptal.aşık Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Teşekkürler arkadaşlar.... Bende geldiğime sevindim. Hoşbulduk........ Ayrıca ahhhhhhh. Fener ahhhhhhhhhhh. Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 hoşgeldinn....... Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Hoşbulduk. ceLİNe ve kriptex1000 tanıştığıma memnun oldum.......... Bu siteyi çok sevdim........Harika ya. Süperrrrrrrrrrrrr Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 h.g................. Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Hoşgeldiniz aptal.aşık Aptallar aptal olduğunu anlasaydı aptal olmazlardı.? O zaman cevap ver arkadaşım. Sence ben, aptal olduğum için mi? o na aşığım 16 senedir. Aşık olduğum için mi? aptallaştım. Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Sevgili arkadaşlar hepinizi çok sevdim. Hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim. Güzel şeyler paylaşır, dertleşir inşallah. Sevgiler........ Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Hoşgeldin Hoşbulduk.. Diğer arkadaşlarada teşekkürler... Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Aşık olmak nedir bilmediğim için cevap veremem. Ama en iyi bildiğim şey;Güneşi seviyorum diyorsun,gölgeye kaçıyorsun,yağmuru seviyorum diyorsun yağınca şemsiye açıyorsun.Aptal.aşık olduğunu kabullendiğinden;İçinden geçen herşeyin en güzeli seninle olması dileğimle......... Sevgi Saygı Sunarım.... Benden de sana mutluluk, sevgi, ve saygılar............... Teşekkür ederim........................................... Umarım seni senden çok sevecek birine aşık olursun................... Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Hoşgeldin.. İyi eğlenceler, bol paylaşımlar Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Hoşgeldin.. İyi eğlenceler, bol paylaşımlar Teşekkür ederim sana da iyi ve bolcana eğlenceler Alıntı
Φ HaTe Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Sende Ho$geLmişsin iyi eğLenceLEr Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Sende Ho$geLmişsin iyi eğLenceLEr çok mersi canım benim........ hepimiz de çok ve bolca eğleniriz umarım. Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 hos geldin hoşbulduk maser. nasılsın maser. iyimisin maser. ne var ne yok maser. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.