Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl Gaziantep'ten herkese merabalar........ Selamlar............. Sevgiler.............. Güzel günler...............
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl hg ilahi jön ne kadar uzun bi cümle olmuş neyse hoşgeldin aptal.aşık
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Teşekkürler arkadaşlar.... Bende geldiğime sevindim. Hoşbulduk........ Ayrıca ahhhhhhh. Fener ahhhhhhhhhhh.
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Hoşbulduk. ceLİNe ve kriptex1000 tanıştığıma memnun oldum.......... Bu siteyi çok sevdim........Harika ya. Süperrrrrrrrrrrrr
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Hoşgeldiniz aptal.aşık Aptallar aptal olduğunu anlasaydı aptal olmazlardı.? O zaman cevap ver arkadaşım. Sence ben, aptal olduğum için mi? o na aşığım 16 senedir. Aşık olduğum için mi? aptallaştım.
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Sevgili arkadaşlar hepinizi çok sevdim. Hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim. Güzel şeyler paylaşır, dertleşir inşallah. Sevgiler........
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Hoşgeldin Hoşbulduk.. Diğer arkadaşlarada teşekkürler...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Aşık olmak nedir bilmediğim için cevap veremem. Ama en iyi bildiğim şey;Güneşi seviyorum diyorsun,gölgeye kaçıyorsun,yağmuru seviyorum diyorsun yağınca şemsiye açıyorsun.Aptal.aşık olduğunu kabullendiğinden;İçinden geçen herşeyin en güzeli seninle olması dileğimle......... Sevgi Saygı Sunarım.... Benden de sana mutluluk, sevgi, ve saygılar............... Teşekkür ederim........................................... Umarım seni senden çok sevecek birine aşık olursun...................
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Hoşgeldin.. İyi eğlenceler, bol paylaşımlar Teşekkür ederim sana da iyi ve bolcana eğlenceler
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Sende Ho$geLmişsin iyi eğLenceLEr çok mersi canım benim........ hepimiz de çok ve bolca eğleniriz umarım.
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar hos geldin hoşbulduk maser. nasılsın maser. iyimisin maser. ne var ne yok maser.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.