Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2012 13 yıl Admin Yaşamın Yüksek Maliyeti - The High Cost of Living (2010) İnanılmaz bir öykü ve Zach and Isabelle oyunculukları ile filmi daha da güzelleştirmişler. Kanda Montreal'de yaşayan amerikalı uyuşturucu satıcısı Henry (Zach Braff) öteki tarafta ilk çocuğuna gebe olan Nathalie. Bir gece olmadık şekilde yolları kesişecek ve Henry inanılmaz bir olaya imza atacak daha inanılmaz olanı da Henry'nin bir sonraki adımı olacak ki bu hepinizi koltuklarınıza yapıştıracak. Oldukça zevkle izledim diyebilirim. Çok fazla beklentim olmayan filmler beni çok sevindiriyor diyebilirim. Kaçırmayın multaka izleyin. Oyuncular: Zach Braff, Isabelle Blais, Patrick Labbé Yönetmen: Deborah Chow Well-to-do housewife Nathalie eagerly awaits the birth of her first child, while elsewhere in Montreal, small-time drug dealer Henry plans his next score. One night, their contrasting lives become intertwined when Henry hits Nathalie with his car. Cast: Zach Braff, Isabelle Blais, Patrick Labbé Director: Deborah Chow
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.