Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Erkekler yeni doğmuş bebek gibidirler. İlk başta çok şirin görünürler , ama bir süre sonra altlarını değiştirmekden sıkılırsınız

:clover:

Erkekler Kahve gibidirler . En iyileri zengin ve sıcaktır . Sizi bütün gece ayakta tutabilirler .

Erkekler bilgisayar gibidir . Anlaşılması çok güçtür. Ancak hiç bir zaman yeterli hafızaya sahip değillerdir .

Erkekler uzaktan kumanda gibilerdir. Basit. Kullanımı kolay . ve genelde televizyonun yanına uzanmış durumda .

Erkekler Yıldız falı gibilerdir . Size her zaman ne yapacağınızı söylerler ve genelliklede yanlıştırlar.

Erkekler iş makineleri gibidirler . Çok gürültü yaparlar ama çalışmaları zordur .

Erkekler termos gibilerdir . İçini bira doldurup her yere taşıyabilirsiniz .

Erkekler şilte gibilerdir . Elinde sonunda en iyileri bile deforme olur .

Erkekler Brezilya dizileri gibilerdir . Seyretmesi eğlenceli . Ancak her duyduğunuza inanmayın .

ama halukarda iyi ki varsiniz :flowers:

Gönderi tarihi:
Erkekler yeni doğmuş bebek gibidirler. İlk başta çok şirin görünürler , ama bir süre sonra altlarını değiştirmekden sıkılırsınız

Yorum yok...

Erkekler Kahve gibidirler . En iyileri zengin ve sıcaktır . Sizi bütün gece ayakta tutabilirler .

Zengin ya da sıcak değilimdir ama bir kadını bütün gece ayakta tutabilirim. Hem de kapının arkasında.

Erkekler bilgisayar gibidir . Anlaşılması çok güçtür. Ancak hiç bir zaman yeterli hafızaya sahip değillerdir .

Hafızam konusunda bir eksiklik hiç görmedim. Tam tersine zararları var. Kötü şeyleri iyi hatırlarım ve intikam alırım. :D

Erkekler uzaktan kumanda gibilerdir. Basit. Kullanımı kolay . ve genelde televizyonun yanına uzanmış durumda .

Televizyon seyretmem.

Erkekler iş makineleri gibidirler . Çok gürültü yaparlar ama çalışmaları zordur .

O birayı sonra nasıl geri çıkarıp içiyorsunuz? :D

Doğru. Kadınlar hep istedikleri kıvama getirirler erkekleri. Ama istediklerini elde ederler mi? İşte onlar için bu bir sorun.

Erkekler Brezilya dizileri gibilerdir . Seyretmesi eğlenceli . Ancak her duyduğunuza inanmayın .

Ben kendimi kimsenin karşısında havalı göstermem.

Gönderi tarihi:

:clover:En azından altlarıyla ilgili kadınlar kadar sorunlar yaşamazlar 

Kadınlar gibi baş ağrısı yapıp uykusuz bırakmamaları güzel

Kadınlar ise müthiş bir hafızaya sahiptir tüm alışveriş merkezlerinin adreslerini neler satıldığını vs vs gayet iyi hatırlarlar başkada bişi bilmezler

Kadınlarsa televizyondur oturduğunuz yerden kumanda edebilirsiniz 

Erkekler Yıldız falı gibilerdir . Size her zaman ne yapacağınızı söylerler ve genelliklede yanlıştırlar.

Kadınlarsa resmen yıldızlar gibidirler uzaktan etkileyici ve parlak ama yanaştığınızda sönmüş ve işe yaramaz bir gezegenler 

Kadınlarsa erkek makinaların anca yedek parçaları olabilirler asla erkek makinanın yerini tutamazlar 

Kadınlarsa likör gibidirler çeşit çeşit tatları  vardır ve hepsini denemek lazım

Kadınlar zaten deforme varlıklardır o yüzden bakım malzemelerine ve ilgiye ihtiyaları vardır

Kadınlarsa kısa bir komedi skeci gibidirler ama uzatırsanız korku filmine dönüşebilirler

ama halukarda iyi ki varsiniz  :flowers:

11560[/snapback]

Gönderi tarihi:

sonuç olarak ne erkekler kadınsız,

ne de kadınlar erkeksiz yapamazlar...

hepimiz iyiki varız :wub:

Gönderi tarihi:

MİLKWAY SANA KESİNLİKLE KATILIYORUM.HER İKİ CİNSİNDE BİRBİRİNE İHTİCAYI VAR.

VE SEN ARMAN. BU NE ****** BİR BAKIŞ AÇISI SENİ ESEFLE KINIYORUM :excl:

Gönderi tarihi:
MİLKWAY SANA KESİNLİKLE KATILIYORUM.HER İKİ CİNSİNDE BİRBİRİNE İHTİCAYI VAR.

VE SEN ARMAN. BU NE ****** BİR BAKIŞ AÇISI SENİ ESEFLE KINIYORUM :excl:

12458[/snapback]

Yazık Karçiçeği ben sadece bu esprili konuya esprili cevaplar verdim hemen de ciddiye alıvermişsin kınamadan önce yokla karşındakinin asıl fikrini ve ne olur biraz daha gevşe rahat ol bu sadece tebessüm edilesi bir topicti... Akıl yaşınıda nüfus yaşınıda bilmiyorum ama insanları ********* diye nitelendirmeden önce bu insanı ne kadar tanıyorum ki diye önce bi düşün altı üstü geyik bir topice geyikçe cevaplar verdim diye beni ********* biri olarak düşündüysen ben de senin sorunlu biri olduğunu düşünmeye başlarım ve karşılıklı yanlış düşünceler birbirini kovalar durur yinde sen bilirsin yazılarımın iğrençliği karşısında okumamanı tavsiye ederim o zaman sevgiler...

Gönderi tarihi:

bbbbbbbbbaaaaaaaaarrrrrıııııııışşşşşşşşşşşşş

erkek ler kadın lar zıt kutuplar işte her zaman bir birlerini çekerler

kim ne derse desin

karşı cins hakkındaki yorumlar tartışma daha sonrada kavga çıkarır

ayıptır yaaa huuuu

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.