Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl Evinizde uzun zamandır işinize yaramadığı halde hatta deyim yerindeyse çöp haline gelidği halde hala atamadığınız neleriniz var ? Mesela ben eski ayakkabılarımı bi türlü atamam niyeyse .. Ev ayakkabı doldu ..
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl wala benim oda paso kağıt dolu. . ama atmaya üşeniyom... odam harp alanı gibi bide benim atmaya kıyamadığım taaa ilkokuldan kalma defter ve kitaplarım.... onlara asla kıyamam... aslında onların içindeki sıra arkadaşımla birbirimize yazdıklarıma kıyamıyoru... çok güzel şeyler var yaa... ondan sonra ne var.... heh bide tarihi eser bi televizyon var gardrobumun üstünde.. oda çok tatlı onada kıyamıyorum.. wala şimdi aklıma gelmiyo daa fazlası.. odayı bi görseniz
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl Evinizde uzun zamandır işinize yaramadığı halde hatta deyim yerindeyse çöp haline gelidği halde hala atamadığınız neleriniz var ? Mesela ben eski ayakkabılarımı bi türlü atamam niyeyse .. Ev ayakkabı doldu .. saol Arman güzel topik hatırlattın bana şimdi onları , gidince eve karıştırayım bi ortalığı taaa liseden kalma defterlerim-kitaplarım , üniversiteden kalma final kağıtlarım-çalışma notlarım ,kullandığım çantam bile duruyor garibim ne sefillik çekti yerlerde kıyamam onlara, elbette kitaplar çöp sayılmaz , benim için anlamı olan herşeyi lazım olmasada ömür boyu saklarım böceklenip kendi kendini imha edene kadar hehehee
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl ya bende nedense çoraplarımı atamıyorum. delinse bile.. neyseki annem atıyor yoksa çoraptan geçilmezdi ev..
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl ılkokul karnelerımı bır turlu atamam tek basarılı oldugum yer ılkokuldu
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl bende bana küçük gelen eşyalarımı asla atamam zayıf olduğum zamanları hatırlayıp huzur buluyorum diye herhalde kırılan eski kupalarımı da atamam saklarım
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl kardeslerimi atsam olurmu evde yaklasik 12 yildan beri fazlalik yapiyolar annem bana niye inanmiyoo anne ben daha zekiyimm ben sana yeterimmmm
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl gereksız üzüntülerimi,düşüncelerimi,karamsarlığı mı,umutsuzlukları mı,acıları mı çöpe atsam olur mu arman
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl gereksız üzüntülerimi,düşüncelerimi,karamsarlığı mı,umutsuzlukları mı,acıları mı çöpe atsam olur mu arman at gitsinnn yaaaa ne olucakkk
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Atmamalıyız sevgili Sedelina.. İyilerin kıymatini anlamamız açaısından onlara da gerek var..
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl kesinlikle katılıyorum armancıma , farkı anlamak için gerekli onlar , bide iyi dostları ömür boyu saklamak lazım
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Evde atamadığım tek eski(moda bakımından) şeyler kıyafetlerim. Bir kez giyerim ve eskimez ama modası geçer ölece dururlar
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 16 yıl ..ben bu fistiklarin kabuklarini atsam artik iyi olacak, önüm doldu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.