Φ arman Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Evinizde uzun zamandır işinize yaramadığı halde hatta deyim yerindeyse çöp haline gelidği halde hala atamadığınız neleriniz var ? Mesela ben eski ayakkabılarımı bi türlü atamam niyeyse .. Ev ayakkabı doldu .. Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 wala benim oda paso kağıt dolu. . ama atmaya üşeniyom... odam harp alanı gibi bide benim atmaya kıyamadığım taaa ilkokuldan kalma defter ve kitaplarım.... onlara asla kıyamam... aslında onların içindeki sıra arkadaşımla birbirimize yazdıklarıma kıyamıyoru... çok güzel şeyler var yaa... ondan sonra ne var.... heh bide tarihi eser bi televizyon var gardrobumun üstünde.. oda çok tatlı onada kıyamıyorum.. wala şimdi aklıma gelmiyo daa fazlası.. odayı bi görseniz Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Evinizde uzun zamandır işinize yaramadığı halde hatta deyim yerindeyse çöp haline gelidği halde hala atamadığınız neleriniz var ? Mesela ben eski ayakkabılarımı bi türlü atamam niyeyse .. Ev ayakkabı doldu .. saol Arman güzel topik hatırlattın bana şimdi onları , gidince eve karıştırayım bi ortalığı taaa liseden kalma defterlerim-kitaplarım , üniversiteden kalma final kağıtlarım-çalışma notlarım ,kullandığım çantam bile duruyor garibim ne sefillik çekti yerlerde kıyamam onlara, elbette kitaplar çöp sayılmaz , benim için anlamı olan herşeyi lazım olmasada ömür boyu saklarım böceklenip kendi kendini imha edene kadar hehehee Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 ya bende nedense çoraplarımı atamıyorum. delinse bile.. neyseki annem atıyor yoksa çoraptan geçilmezdi ev.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Kazaklarım Annem ısrarla bunları paspas yapayım diyor ama cık Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 ılkokul karnelerımı bır turlu atamam tek basarılı oldugum yer ılkokuldu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 zarar veren ınsanları Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 bende bana küçük gelen eşyalarımı asla atamam zayıf olduğum zamanları hatırlayıp huzur buluyorum diye herhalde kırılan eski kupalarımı da atamam saklarım Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 kardeslerimi atsam olurmu evde yaklasik 12 yildan beri fazlalik yapiyolar annem bana niye inanmiyoo anne ben daha zekiyimm ben sana yeterimmmm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 gereksız üzüntülerimi,düşüncelerimi,karamsarlığı mı,umutsuzlukları mı,acıları mı çöpe atsam olur mu arman Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 gereksız üzüntülerimi,düşüncelerimi,karamsarlığı mı,umutsuzlukları mı,acıları mı çöpe atsam olur mu arman at gitsinnn yaaaa ne olucakkk Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 kötü insanları düzeltemıyorsak çöpe atabılır mıyız arman Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Atmamalıyız sevgili Sedelina.. İyilerin kıymatini anlamamız açaısından onlara da gerek var.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 kesinlikle katılıyorum armancıma , farkı anlamak için gerekli onlar , bide iyi dostları ömür boyu saklamak lazım Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Evde atamadığım tek eski(moda bakımından) şeyler kıyafetlerim. Bir kez giyerim ve eskimez ama modası geçer ölece dururlar Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 ..ben bu fistiklarin kabuklarini atsam artik iyi olacak, önüm doldu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.