Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Sevgili forum arkadaşlarım; Sadece bu günlük,herkes annesi için birkaç kelime bişeyler yazsın.. Canım annem;bulunduğun yerden beni gördüğüne inanıyorum.İnşallah gördüklerin seni utandırmıyor,gururlandırıyordur.Seni seviyorum ve çok özlüyorum.Anneler günün kutlu olsun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 anneme isteyerek ya da istemeyerek seni her kırdığımda o güzel yününün her asıldığında bir şey hissetmezdim taakii anne oluncaya kadar. annem Allah uzun, sağlıklı ve mutlu ömürler versin, hep benimle kal annem... ve beni affet annem... ne kadar büyüsemde, anne bile olsamda sana hep ihtiyacım var, çocuklar annelerinin gözünde hiç büyümüyorlar değil mi anne... senin seslenişinle, yaramaz kızın seni seviyor ANNEM... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 canım annem benmi herşeyim elim kolum..olmazsa olmazım..iyiki varsın.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Anneler Günü Nevzat Çelik yeşildir artık yüreğinde kara bulut bugün anneler günü annem beni unut evde acılar koynuna yangelip yatmış inadına giyin sen de mayısa batmış yürü sokakta çocukların düşü aksın yürü ki saksıda çiçekler sana baksın diline genç anılarından bir türkü seç beş yıl büyüdüğüm okulun önünden geç ıslanırsa anıların güneşte kurut senin günün bugün unutma beni unut gök mavi deniz mavi tam kıyısında dur durma eteğinden beni bir daha savur annem yıldız kayıyor içinden dilek tut koşuyor sana kısa pantolunlu çocuk gözünde gözümde gözlerinde bin umut Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 canım annem.. seni ne kadar çok sevdiğmi sen zaten biliyorsun ama bu güzel günde söylememin heralde anlamı daha büyük olacaktır.. SENİ ÇOK SEVİYORUM... ( babacım sinirlenme seni de çok seviyorum ) Alıntı
Φ iremeric Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 annem benim şindi bebekim o olmassa ağlarım-sacmalamıımde annemsız dusunemıorm ben hayatı acıkcası kadını verem etmeme ragmen benı hala sevıo ve desteklıoya helal olsun butun anneleri anne gibi olan ellerinden opuorum formdan arkadaslrm hepnızn annesnn ellerınden cok opuorm onların degerını bılın benım gıbı evden kacrtıpda gtrmek ıcın seynıızı yırtmayın hec deılse;) Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 ben annemi arkadaş olarak görüyorum. çünkü ben her ne istersem her ne yaşar görürsem hepsini anneme anlatıyorum.annem de benimle paylaşıyor tabi.. ama o kardeşlerimden nefret ediyorum(şaka)annemi çok sevdiğim için kıskanıyorlar beni aman ... kıskananlar çatlasınnn Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 kaybetmekten korktuğum tek insan...canım annem... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 annem benim..minik dev kuşum.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 hergünüm onun olsun,yaşadığım ömürün mimarı,hayatımın anlamı,biricik annem seni çok seviyorum çoooook Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 annem benim..minik dev kuşum.. minik dev kuş???????? Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 beni doğurup büyütmesinin dışında, anormal zekası ve dayanıklılığı, olumluluğu sayesinde, her zaman örnek aldığım, yokluğunu hemencecik hissettiğim, kaybetmeyi bi an olsun bile istemediğim tek insan. cennet anaların ayakları altındadır! Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 annem hayatımda gördüğüm en fedakar insan bu yaşıma kadar benim için ve kardeşim için yaptıklarının karşılığı yok annecim... sana verebileceğimiz en büyük hediye bizim gibi evlatlar yetiştirmiş olman ve kocaman bir ''SENİ SEVİYORUM '' daha hala bizim mutluluğumuz için uğraşan, didinen o ellerinden bir kez daha öpüyorum annecim... İYİ Kİ VARSIN, SENİ ÇOK SEVİYORUM Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 anne ve babalar çok sevilir tabiikii ..ama keşke doğmadan önce sorulsa..dünyaya gelmek istermisiniz ?diye... Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 böyle bi soruyu sorma şansın olmadığına göre, iş işten çok geçtiği için de bunu sorgulayıp kafanı yorma derim. olan olmuş. keyfine bak. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 böyle bi soruyu sorma şansın olmadığına göre, iş işten çok geçtiği için de bunu sorgulayıp kafanı yorma derim. olan olmuş. keyfine bak. tşk. Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Samimiyeti çıkarsız sevgi ilişkisi Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 kardeşlerime gösterdiği müsemma yüzünden onların şuanki asiliklerini ve ilerde üzüleceklerini onlar gibi olmadığım için sakladıklarımı.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.