Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Anneniz sizin için ne ifade ediyor..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sevgili forum arkadaşlarım;

Sadece bu günlük,herkes annesi için birkaç kelime bişeyler yazsın..

Canım annem;bulunduğun yerden beni gördüğüne inanıyorum.İnşallah gördüklerin seni utandırmıyor,gururlandırıyordur.Seni seviyorum ve çok özlüyorum.Anneler günün kutlu olsun.. :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

anneme

isteyerek ya da istemeyerek seni her kırdığımda o güzel yününün her asıldığında bir şey hissetmezdim taakii anne oluncaya kadar.

annem Allah uzun, sağlıklı ve mutlu ömürler versin, hep benimle kal annem... ve beni affet annem...

ne kadar büyüsemde, anne bile olsamda sana hep ihtiyacım var, çocuklar annelerinin gözünde hiç büyümüyorlar değil mi anne...

senin seslenişinle, yaramaz kızın seni seviyor ANNEM... :clover:

Gönderi tarihi:

Anneler Günü Nevzat Çelik

yeşildir artık yüreğinde kara bulut

bugün anneler günü annem beni unut

evde acılar koynuna yangelip yatmış

inadına giyin sen de mayısa batmış

yürü sokakta çocukların düşü aksın

yürü ki saksıda çiçekler sana baksın

diline genç anılarından bir türkü seç

beş yıl büyüdüğüm okulun önünden geç

ıslanırsa anıların güneşte kurut

senin günün bugün unutma beni unut

gök mavi deniz mavi tam kıyısında dur

durma eteğinden beni bir daha savur

annem yıldız kayıyor içinden dilek tut

koşuyor sana kısa pantolunlu çocuk

gözünde gözümde gözlerinde bin umut

Gönderi tarihi:

canım annem.. seni ne kadar çok sevdiğmi sen zaten biliyorsun ama bu güzel günde söylememin heralde anlamı daha büyük olacaktır..

SENİ ÇOK SEVİYORUM...

( babacım sinirlenme seni de çok seviyorum :) )

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

annem benim şindi bebekim o olmassa ağlarım-sacmalamıımde annemsız dusunemıorm ben hayatı acıkcası kadını verem etmeme ragmen benı hala sevıo ve desteklıoya helal olsun butun anneleri anne gibi olan ellerinden opuorum formdan arkadaslrm hepnızn annesnn ellerınden cok opuorm onların degerını bılın benım gıbı evden kacrtıpda gtrmek ıcın seynıızı yırtmayın hec deılse;)

Gönderi tarihi:

ben annemi arkadaş olarak görüyorum. :P çünkü ben her ne istersem her ne yaşar görürsem hepsini anneme anlatıyorum.annem de benimle paylaşıyor tabi.. ^_^ ama o kardeşlerimden nefret ediyorum(şaka)annemi çok sevdiğim için kıskanıyorlar beni :angry:

aman ... kıskananlar çatlasınnn :lol:

Gönderi tarihi:

hergünüm onun olsun,yaşadığım ömürün mimarı,hayatımın anlamı,biricik annem seni çok seviyorum çoooook :innocent::blushing:

:clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

beni doğurup büyütmesinin dışında, anormal zekası ve dayanıklılığı, olumluluğu sayesinde, her zaman örnek aldığım, yokluğunu hemencecik hissettiğim, kaybetmeyi bi an olsun bile istemediğim tek insan. cennet anaların ayakları altındadır!

Gönderi tarihi:

annem hayatımda gördüğüm en fedakar insan -_- bu yaşıma kadar benim için ve kardeşim için yaptıklarının karşılığı yok annecim... sana verebileceğimiz en büyük hediye bizim gibi evlatlar yetiştirmiş olman ve kocaman bir ''SENİ SEVİYORUM :wub: ''

daha hala bizim mutluluğumuz için uğraşan, didinen o ellerinden bir kez daha öpüyorum annecim... :hug:

İYİ Kİ VARSIN, SENİ ÇOK SEVİYORUM :wub:

• 2 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.