Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 19 yıl Aşk nedir? Elmanın içine giren kurtmu? Bahçeden çiçek çaldıran cesaretmi? Kendi güneşini yaratmak mı, karanlıklarda bile? Aşk nedir? Bütün günahlarını kabullenmek mi hayatın? Yanmak mı cayır cayır? Her kapı çalışında, ''O geldi sanmak mı ? Dünyanın bütün gerçeklerinden sıyrılıp, iki kişilik bencil bir dünya kurmak mı yoksa? Aşk nedir? Kalbinde yeni umutlar taşımak mı, kadere inat? Bir sanat mı yoksa, hiçbir ressamın çicemediği, hiçbir şairin yazamadığı? Bütün denizler bittiği zaman, gözlerindeki denizde kaybolmak mı? Aşk nedir? Ruh ikizini bulmak mı yoksa? Herşeyi göze almak mı , canı pahasına? Yürüdüğü sokakları bile kıskanmak mı? ___________________________________________________ Aşk elmaya giren kurtsa, ben elmanın yarısıyım.Benide parçalıyor o kurt. Bende çürüyorum seninle. Yarısı sensin güneşimin. Yastığımdaki inilti , sabahımdaki''Günaydın hep sensin. Senin bütün günahlarını kabulleniyorum. Yanıyorum cayır cayır. Her kapı çalışında sen geldin sanıyorum. Her sabah yeni umutlar büyütüyorum. Evet herşeyi göze alıyorum seninle. Ölümü bile. Yürüdüğün sokakları kıskanıyorum. Bana baktığın gibi kimselere bakmadığını biliyorum ama gözlerinin gördüğü her şeyde ben olmak istiyorum. Dünyanın en önemli sanatçısı oluyorum, seni büyütürken yüreğimde. Şiirlerimi sana yazıyorum, seni çiziyorum bütün resimlerde. Seni anlatmayan şarkıları susturuyorum. Yüreğimi susturamıyorum Çünkü..... BEN SANA AŞIĞIM
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.