Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 19 yıl Bir süredir foruma giriyorum.Kendimi tanıtmadığımı farkettim. Ayıp etmiş gibi olmayayım.Güzel paylaşımlarla dolu günler geçiririz umarım.
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 19 yıl hepyek heptek.......hoş geldin......evet en güzel forumu bulduğundan emin olabilirsin...
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar hepyek heptek.......hoş geldin......evet en güzel forumu bulduğundan emin olabilirsin... Selam verip selam almak çok güzelmiş doğrusu.Haklısın sanırım en güzel forumdayım hoşça vakit geçireceğim galiba
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl ewet kendini tanıtmamak da ayıp etmişsin bize bir börek açarsın ödeşiriz hoşgeldinn
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ewet kendini tanıtmamak da ayıp etmişsin bize bir börek açarsın ödeşiriz hoşgeldinn Keşke elimden öyle şeyler gelse.Ama çok güzel yerim . Börekler sizden,içecekler benden olsun. Toplaşın gelin...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Hoşgeldinn ben senden sonra geldim ama sen bana hoşgeldin demedin
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Hoşgeldinn ben senden sonra geldim ama sen bana hoşgeldin demedin özür..... Sende hoşgelgin...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.