Φ hepyeke Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Bir süredir foruma giriyorum.Kendimi tanıtmadığımı farkettim. Ayıp etmiş gibi olmayayım.Güzel paylaşımlarla dolu günler geçiririz umarım. Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 selam hoşgeldiiin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 hepyek heptek.......hoş geldin......evet en güzel forumu bulduğundan emin olabilirsin... Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 hepyek heptek.......hoş geldin......evet en güzel forumu bulduğundan emin olabilirsin... Selam verip selam almak çok güzelmiş doğrusu.Haklısın sanırım en güzel forumdayım hoşça vakit geçireceğim galiba Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 ewet kendini tanıtmamak da ayıp etmişsin bize bir börek açarsın ödeşiriz hoşgeldinn Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 ewet kendini tanıtmamak da ayıp etmişsin bize bir börek açarsın ödeşiriz hoşgeldinn Keşke elimden öyle şeyler gelse.Ama çok güzel yerim . Börekler sizden,içecekler benden olsun. Toplaşın gelin... Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Hoşgeldinn ben senden sonra geldim ama sen bana hoşgeldin demedin Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Hoşgeldinn ben senden sonra geldim ama sen bana hoşgeldin demedin özür..... Sende hoşgelgin... Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 hoşgeldin. Hepyeke Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.