Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 17 yıl tuttu (tutmama gibi bir ihtimali var mı) sands olmazsa buranın tadı olmaz diyenlerdensin
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 17 yıl tuttu gol kafamla gelen şuttu kurabiye naciye hadi gitsene vadiye ne diyon yaw şaziye
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 17 yıl ehim..öhüm,öyleydim ama tutmadi desem,yeterince anlaşılır olur sanırsam canın çay istedi (benim istedi de )
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 17 yıl ehim..öhüm,öyleydim ama tutmadi desem,yeterince anlaşılır olur sanırsam canın çay istedi (benim istedi de ) Bozdun yani rejimi.Olsunn enazından başlamışın Ben onu da yapamıyorum : Sahi tutmadı çayı pek sevmem ben :)Sen çay yap ben kahve hadi Uludağ'da bir tatil hayal ediyorsun...
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 17 yıl Evet,hiç fena olmazdı Bütün sevdiklerin şu an yanında olsun isterdin..
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 17 yıl Tutmadı,yeni yedim.. Balık olsa da yesen.. tutmadı...Çay olsada içsen..
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl tuttu Hp LaserJet 1018 ile çıtkı almaktansa daktiloyu tercih edersin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.