Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl şu anki de yeteri kadar hızlı,tamahkarlık etmem istemem ama evet film arşivini bir müzeye bağışlamak istiyorsun..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl tutmadı (avokado) karate kamil serisi vardı özledin değil mi özellikle horozu
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl avokado meyveyle sebze arası bikerem tutmadı hiç hatırlamıyorum öyle bişey köydeki horozu özledim ben en sevdiğin yemek yaprak sarması
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl tuttu yok yok tutmadı hayır tuttu ne bileyim .. son kararım: tutmadı kazaklarının çoğu kırmızı
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl tutmadı (mavi) bu arada yapı kredi telefon bankacılıgı 444 0 444 müş bir dvd 4.7 gb veri depolayabiliyorsa 2 dvd 9.4 gb veri depolar (kayıplar hariç) 6 bar basınc altında TSE standartlarında dvd referans alınıyor
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl evet tuttu (parantezden sonrası muamma benim için ) bu durumda vcd depolasa depolasa 500 mb veri depolar..?
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl tutmadı bir deniz yıldızı 5 kola sahipken bir insan evladının 2 kolla deniz yıldızıyla arasında ne fark var ne kadar alakasız oldu ?!
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl beşte bir,fazladan bir kol,yahut ayakları saymayalım üç kol fark başka da bi fark yok altıparmağı olan insanlarla da benzer fark sözkonusu..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl bu tesbitinize katılmamak elde değil sayın hocam olaya birde reankarnasyon ve emülsiyon açısından bakarsak ne kadar fani bu dünya tuttmadı Tutankamun bir kamu görevlisidir
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl tuttu kesinlikle,Tutankamon eski Mısır'da üst düzey bir kamu görevlisi marsta hayat var
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl tuttu hatta ev kiraları 3000 ila 4000 japon yeni arasında değişiyor sen şu feleğin çarkına çomak sokar mısın
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl tutmadı,ben hiç kimsenin özellikle de feleğin işine karışmam tango bilirsin
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl tutmuş,birazdan gitmişim ama sarılık geçirmedim çok yoğunsun..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.