Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl evet ya canım kalkmak istemio burdan Siz varken napim ben arkileri sonra buluşurum
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl sen de bitanesin cnmcımm benim öle kötü alışkanlıklarım yoktur ben sana bi kola göndereyim istersin di mi
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl sigara kullanmam sen de bitanesin cnmcımm benim öle kötü alışkanlıklarım yoktur ben sana bi kola göndereyim istersin di mi gönder kuşum.. bende isterim sen eksik kal..
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl senin olsun tmm istemiom......... gözün doysun diyon yani...
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Tutmadı.. Güzel bir kahvaltı yaptın.. tuttu bugün sabah kahvaltısını öğlen yaptın
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl tuttu sabahın bu vaktinde burda ne işim var diyosun ? tuttu,ne işim var sabahın sekizinde yaaa kış geliyor diye üzülüyorsun
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl tuttu,ne işim var sabahın sekizinde yaaa kış geliyor diye üzülüyorsun tuttu.. yağmurun sesi seni dinlendiriyor..
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl bizim bura öyle,hatta yağur yağacak gibi müzik dinliyorsun? cafedeki play-station sesi müzikten sayıldığı zaman tutacak..... beni gördüğüne sevinmedin.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.