Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl tutmadı pek yemek yemem birazdan arkadaşını arıcaksın.........
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl ya eveeeeet tuttu ühüüüüüü şimdi buz gibi soda olsa da içsek diyosun?
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl ya eveeeeet tuttu ühüüüüüü şimdi buz gibi soda olsa da içsek diyosun? kolayı tercih ederim.. evdemisin yoksa..??
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl evet yaa.. ama birazdan dışar çıkmak için hazırlancam canın sıkılmaya başladı........
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl ewt cnm benim evdeyim sen çalışıyor musun hala yoksa(birileri araya girmiş,yeşimcağzıma demiştim )
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl pardon üstüme alındım önemli diil isteyen herkes üstüne alınabilir ama ben senden önce üstüme alındığımı sanıyordum bi baktım yanılmışım.. arkadaşlarınla buluşacaksın birazdan
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl ewt cnm benim evdeyim sen çalışıyor musun hala yoksa(birileri araya girmiş,yeşimcağzıma demiştim ) stajdayım kuşum büyük can sıkıntısı zaten..çaktırtmayın gizli yazıyom.. pardon üstüme alındım
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl stajdayım kuşum büyük can sıkıntısı zaten..çaktırtmayın gizli yazıyom.. ne bitmez stajmış o öle ya benim kursum bile bitti senin staj bitmedi.. tutmadı keyfim pek yerinde sayılmaz gözlerin yoruldu artık..
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl ne bitmez stajmış o öle ya benim kursum bile bitti senin staj bitmedi.. tutmadı keyfim pek yerinde sayılmaz gözlerin yoruldu artık.. lise stajı kuşum ya..1 sene sürüyor bu.. tuttu.. gözlerim pcye bakmaktan yoruldu.. birazdan su içmeye gideceksin.. (en azından ben aklına getirdim gidersin artık )
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl lise stajı kuşum ya..1 sene sürüyor bu.. tuttu.. gözlerim pcye bakmaktan yoruldu.. birazdan su içmeye gideceksin.. (en azından ben aklına getirdim gidersin artık ) yok cnm gitmicem as önce içtim,şişe yanımda acıkıyor musun yoksa yavaş yavaşş?
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl yok cnm gitmicem as önce içtim,şişe yanımda acıkıyor musun yoksa yavaş yavaşş? hayır yemeğimi 1 saat önce yedim.. kolay kolay acıkmam ben.. birşeyler için ümidin var hala...
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl hayır yemeğimi 1 saat önce yedim.. kolay kolay acıkmam ben.. birşeyler için ümidin var hala... olmaz olur muu Benim hala ümidimmm varrr... ben birazdan gidersem çok üzülürsün
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl Nereye gittiğine bağlı hehehe Eski sevgilinden nefret ediyorsun
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl evet forumda takılmak eğlenceli gelio.... ewt çook seviyorum burayı sende seviyorsun artık..çok alıştın bize ayrılamıyorsun
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl eveeeeeeettttttt ayrılmak imkansız...sizin gibi nazik sıcakkanlı kişiler varken hiç.. yerinde duramıosun için kıpır kıpır......
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl demedim mi ben bizden ayrılamaz kimse tutmadı ya aslında öleyimdir de bugün durgunum biras.. sen dışarı çıkmaktan vazgeçtin galibaa .. ee biz varken gidilmiyo di mi
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl evet forumda takılmak eğlenceli gelio.... hayır.. dermişimmmmmmm kıs kuşum ben sabah niye takılmamış buraya?? ewt çook seviyorum burayı sende seviyorsun artık..çok alıştın bize ayrılamıyorsun sen bitanesin kıs kankimden sonra tabi.. sigara içeceksin..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.