Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 17 yıl ne o öle mahmure falan tutmadı bize ters rajona ters Alttaki tam süper
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 17 yıl evet nerden bildin sende büyük ikramiyeyi hayal edenlerdensin
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 17 yıl evet nerden bildin sende büyük ikramiyeyi hayal edenlerdensin hayalla işim olmaz ama sen öle diyosan öle olsun :gul:
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl yuk aldım ben tutmadı ama pazar temizliği seni yormuş tutmadı...yuk temisliği başkasına yaptırdım canın eğlenmek istiyor
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl tutmadı.. canım sıkkın olduğu için böleyim pazar sendromu seni de almış içine
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl tutmadı.. sarhoş olmak istiyorsun ama olunca pişmanlık senide alıyor
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl yooo biliyorum aslında devamlı suretle alkol almak gamsızsın ?
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 17 yıl tutmadı bülbül gibi duckerım Uzun süredir kalem traş kullanmıyorsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.