Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl yuk su zamana kadar bogazımdan hıc bısı gecmedı ben gune aksam yemegıyle baslarım sımdı bana kahve yapacan dımı
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl LiLacin görevini ben üstlendim... Afiyet Olsun... sen simdi icersin bu kahveyi... dimi???
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl jon gitti sen bana ver onu Icme... jönün kahvesi o... gelince mikrodalgaya koyariz isinir...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl ksıım o kahve tazeyken içilir ver işteee aaaaaaaaa vermiceğini bilsem istemezdim
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl ksıım o kahve tazeyken içilir ver işteee aaaaaaaaa vermiceğini bilsem istemezdim ben sana visne veriyim... ye kirmizi kirmizi vitamin dolu...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl ya varya ne alaka kısım ya anlamadım gitti ama komiğime gitti çok fazla hemde (puhahahahhaha)
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl ya varya ne alaka kısım ya anlamadım gitti ama komiğime gitti çok fazla hemde (puhahahahhaha) bilmem... arasira gelir aklima bu tür seyler...
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl daha yeni geldim cıkmıcam.. biri bana bi kahve verirmi acaba daha kahvaltı bilem yapmadım.....
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl insan yanına bide tost koyardı......ama yinede sağol. idare eder
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl tutarsız,alıngan,feminist..........vs iltifatlar için sağol..........
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl tamam tamam tuttu hadi gönlün olsun şuan hala uyku gözünden akıyor ve daha ayılamadın ?
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl akşamdan kalmayım derim?? peki seni uyuz eden birine naparsın desem?
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl bende uyuz olmamaya çalışır ve onu uyuz ederim, ama sorduğun şiddet anlamında ise ne sen sor ne ben söyleyeyim.. şiddet yanlısı değilsin, bak iyi düşün
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl wampirim ben unuttun mu kendi yöntemlerim var bilmediğin tavsiyelerin için saol
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.