Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl bugün bişeyin kalmaz umarım geçmiş olsun derim.. soru sormak istemiyorum desem ?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl gözler kalbin aynasıdır bununla idare edelim, ayrıca üretim yok duyguda ondan yok derim eski şarkıların nostalji adı altında tekrar başkaları tarafından söylenilmesi sence doğrumu desem
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl biz topicleri karıştırmışız egzorsistim derim ama soruna cevap vereyim en azından eskileri yeniden dinleyebiliyoruz ve yenilerin yozluğundan uzak duruyoruz derim (tabi eskileri söyleyenlerde önemli)
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl olur derim ama topic soru üstüne ne yapalım desem mi acaba ? kararlı ol derim. sardunyam normaldir bende karıştırıyom
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl nasıldı heyecanlımıydı hayır yapmadım ama dere kenarından bir kez geçtim... hatta soğuk suyundanda içmiştim :w00t: en heyecan verici olan, paraşütle atlamaktır sence
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl bilemem, daha önce tecrübe etmedim.. ama zevkli olan bence uçmaktır, hiç uçmadın...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl uçtum geceleri rüyamda uçarım kanat takıp adrenalin seviyosunuz galiba
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl evet adrenalini kim sevmez... çok sakin değilsin, hatta sen benden daha fazla aktifsin bu konuda..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl adrenalin iyidir kleopatracım ben hep uçtum hiç yere inmedim egzorsist ben bir kuşum yani hiç göç etmedin
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl evet adrenalini kim sevmez... çok sakin değilsin, hatta sen benden daha fazla aktifsin bu konuda..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl yaa ben bişey anlamıyom ...zaten bilgisayara bişey oldu ......uyuzmu bulaştı ne çok uyuzlaştı
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl eee mal sahibine benzemezse haram olurmuş, bilgisyarında problem var..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl tutuu 7 aydır ıslemcı fanım yok her an ıslemcım yanabılır sen sımdı usuyosun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.