Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Ayakta..... Sende benden nefret edenlerdensin..?? ayy nerden bildin şaka şaka senden neden nefret edeyim ki :9 kafan bozuk
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Tutmadı..Havalar serinledi... Sınavlara kopyasız girmezsin...??? bılmem belkı öğrencılerım öyledır senı önceden de tanıyordum
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Tuttu.... Deli gibi sevdin...???? tuttu malesef çok karamsarsın
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl tuttu çok sevecenim tutmazmı heç gurban bende senden aşağı kalmam hani
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl yoo çok sıcak tutmadı sevgi dolu olmayan biri olamaz sanmam diyorum bir yerlerdede vardır sevgi senin yüreğindede
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 18 yıl tuttu da kimileri aksini düşünüyor... seni anlamayan olursa takmıyormuşsun fazla tıpkı benim yaptığım gibi...
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 18 yıl Yok yok..Etrafımdaki insanların çoğu anlayışlı.. İçine kış ortasında bahar sevinci düştü..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.