Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 tutmadı pek yemek yemem birazdan arkadaşını arıcaksın......... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 yok o beni aradı hep dikkat çekersin? Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 evet ortama göre... her ortama ayak uydurursun....... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 tuttu bea denizi havuza tercih edersin? Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 tuttu şimdi canın denize gitmek istedi.......çok sıcak.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 ya eveeeeet tuttu ühüüüüüü şimdi buz gibi soda olsa da içsek diyosun? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 ya eveeeeet tuttu ühüüüüüü şimdi buz gibi soda olsa da içsek diyosun? kolayı tercih ederim.. evdemisin yoksa..?? Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 evet yaa.. ama birazdan dışar çıkmak için hazırlancam canın sıkılmaya başladı........ Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 ewt cnm benim evdeyim sen çalışıyor musun hala yoksa(birileri araya girmiş,yeşimcağzıma demiştim ) Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 pardon üstüme alındım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 pardon üstüme alındım önemli diil isteyen herkes üstüne alınabilir ama ben senden önce üstüme alındığımı sanıyordum bi baktım yanılmışım.. arkadaşlarınla buluşacaksın birazdan Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 ewt cnm benim evdeyim sen çalışıyor musun hala yoksa(birileri araya girmiş,yeşimcağzıma demiştim ) stajdayım kuşum büyük can sıkıntısı zaten..çaktırtmayın gizli yazıyom.. pardon üstüme alındım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 tutmadı bugün kimseyle buluşmayacağım üniversitelisin ? Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 evet keyfin ii ce yerinde bugün........ Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 stajdayım kuşum büyük can sıkıntısı zaten..çaktırtmayın gizli yazıyom.. ne bitmez stajmış o öle ya benim kursum bile bitti senin staj bitmedi.. tutmadı keyfim pek yerinde sayılmaz gözlerin yoruldu artık.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 ne bitmez stajmış o öle ya benim kursum bile bitti senin staj bitmedi.. tutmadı keyfim pek yerinde sayılmaz gözlerin yoruldu artık.. lise stajı kuşum ya..1 sene sürüyor bu.. tuttu.. gözlerim pcye bakmaktan yoruldu.. birazdan su içmeye gideceksin.. (en azından ben aklına getirdim gidersin artık ) Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 lise stajı kuşum ya..1 sene sürüyor bu.. tuttu.. gözlerim pcye bakmaktan yoruldu.. birazdan su içmeye gideceksin.. (en azından ben aklına getirdim gidersin artık ) yok cnm gitmicem as önce içtim,şişe yanımda acıkıyor musun yoksa yavaş yavaşş? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 yok cnm gitmicem as önce içtim,şişe yanımda acıkıyor musun yoksa yavaş yavaşş? hayır yemeğimi 1 saat önce yedim.. kolay kolay acıkmam ben.. birşeyler için ümidin var hala... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 hayır yemeğimi 1 saat önce yedim.. kolay kolay acıkmam ben.. birşeyler için ümidin var hala... olmaz olur muu Benim hala ümidimmm varrr... ben birazdan gidersem çok üzülürsün Alıntı
Φ mBJK Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Nereye gittiğine bağlı hehehe Eski sevgilinden nefret ediyorsun Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 evet forumda takılmak eğlenceli gelio.... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 evet forumda takılmak eğlenceli gelio.... ewt çook seviyorum burayı sende seviyorsun artık..çok alıştın bize ayrılamıyorsun Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 eveeeeeeettttttt ayrılmak imkansız...sizin gibi nazik sıcakkanlı kişiler varken hiç.. yerinde duramıosun için kıpır kıpır...... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 demedim mi ben bizden ayrılamaz kimse tutmadı ya aslında öleyimdir de bugün durgunum biras.. sen dışarı çıkmaktan vazgeçtin galibaa .. ee biz varken gidilmiyo di mi Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 evet forumda takılmak eğlenceli gelio.... hayır.. dermişimmmmmmm kıs kuşum ben sabah niye takılmamış buraya?? ewt çook seviyorum burayı sende seviyorsun artık..çok alıştın bize ayrılamıyorsun sen bitanesin kıs kankimden sonra tabi.. sigara içeceksin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.