Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl tutmadı kullanmam sıgara uykun geldı dımı tutmadı..bugün 4 te kalktım,kolay kolay uyumam gibi... sıkıldın be yaw, herşeyden bıktın..
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl bıkmak olmaz ınadına yasamak canın buz gıbı kola ıstedı yok yaw bugün şekerli çook şey yedim.. 2-3 saat süresince içinde glikoz olan hiçbirşey yiyip içmek istemiyorum yaw forumda kimse kalmadı değil mi???
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl Tutmadı ben varım,Dowjones var bide sanırım bana çemkiren Sessizliğin Kızı var..(Umarım o laf bana değildir..) Merak ettin..
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl Tutmadı aslında uykum var ama geleyim dedim.. Karanlık iyi geliyor..
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 18 yıl tutmadı başka şeyleri çözmeye çalışıyom arkadaşlarını çok özlemişsin.
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 18 yıl Tutmadı... Ayaklarını sahilde denize sokmak hoşuna gidiyor... yaw nerden bildin.. pazr pazar bi dinleneyim dedin..
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 18 yıl yok vala tutmadı cin gibiyim hava çok soğuk üşüyorsun (kesinlikle tutmaz bilirim )
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 18 yıl her kulun derdi olur tutmadı Tuttu diyim..hava kapalı ama halsiz olduğumdan üşüyorum halsizsin
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 18 yıl Sende tebbessüm atıyorsun bu yazıyı okuyunca... yoo atmıyorum tebessüm ediyorum lahevla yazıp lahavle diye düzeltilmesini komik buluyorsun
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl tutmadı... lens kullanıyorsun... ne gözlük nede lens kullanıyom.. öğrenci..
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Tutmadı.. Acıktın.. tutmadı ... (hayret değil mi??) uykun var...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.