Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl yakaaaaaaaalllaaaaaaayyyyyyyyaaaaaaaammmaaaadıııımmm... bilgisayarla yan yana oturuyonuz...
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl yakaaaaaaaalllaaaaaaayyyyyyyyaaaaaaaammmaaaadıııımmm... bilgisayarla yan yana oturuyonuz... hayır önumde duruyorrrrrrr güldün hehehihohuhiheha
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl hayır önumde duruyorrrrrrr güldün hehehihohuhiheha yaw koptum diyorum sen hala gülmekten bahsediyorsun.... çikolatayı çook seversin
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl tutmadı ben cumburlop indiririm hemen mideye.... uykun geldii....
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl evet.. önceki resim daha güzeldi taurus abi.. spor yapıyorsun??
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl Tuttu..(Dini bölümlerde yazdım,orada ayıp kaçıyor o resim.. ) Orada da yağmur yağacak..
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl Tuttu ..(Yok yağmıyor ama meteoroloji sağnak yağmur uyarısı yaptı..) Havuza gitmekten vazgeçtin..
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl tutmadı...aksine elektrikler güzel işliyo.. gözlerin şişmiş...
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl Tutmadı.. Çok uyuyorsun galiba.. tutmadı........... çok tatlısın çok şekersin..şekercimi baban senin.....
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl Ay torunlarımın hepsi burada yaaa..Özledim tabii.. Night Team kalabalık bu gece..
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl Ay torunlarımın hepsi burada yaaa..Özledim tabii.. Night Team kalabalık bu gece.. ayy keyiflendin şimdii
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl he ya tuttu hava sıcak dondurma istersin sen şimdi tutmadı... cücesinn
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.