Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl tuttu. bu forumda sıkı sıkıya bağlandığın DOSTların var. evet bağımlılık yaptı çok zaman kalkamıyorsun bilgisayarın başından,annen kızıyo..
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl tutmadı gibi ama her an kavga edebiliriz müzik dinliyorsun şu an
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl tutmadı gibi ama her an kavga edebiliriz müzik dinliyorsun şu an tuttu:) acaba bugün nereye gitsem die düşünüyorsun:P
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl tutmadı çünkü biliyorum konyaya gitcem iki gündrü aramıyor beklediğin kişi?
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl tutmadı çünkü biliyorum konyaya gitcem iki gündrü aramıyor beklediğin kişi? aa ne güzel slm götür benden konyaya:)
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl konyalımısın eren ne güselll hem ziyeret, hem ticaret diyelim arkadaşımı görmeye gelcem tatile güneye gidiyorsun?
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl aslına bakarsan bir arkadaşım derdi yüsünden üzgünüm , sende pek iyi sayılmassın ?
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl Eveeeeeeeeeeetttt Uzun yeyeli atım azıcık gesdirir misin beni Çok asil bi hayvansın
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl Hişşş akıllı ol..Ne o öyle hayvan mayvan?Ben sana insan diyormuyum.. HAdi bin gezdireyim..Yeleleri sıkı tut.. Yine sevindin..
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl Ay evet cok sevindiriik oldum tsk ederim at bey Koşacaksın birazdan
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl Tuttu.. (...Hele bi tutunama da görecem ben seni..hehehehe..) Tutunmaya bile gerek duymuyorsun..
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl Selin bi cık aradan yaaa yırtık çoraptan çıkar gibi heryerden cıkmaaaaaaaaa Düldül beni gezdircek
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.