Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl tuttu valla kızların eline kalmışsın..... yenilmedin hayata; dimdik ayaktasın
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl tuttu valla forum yine kalabalık olsada bi eğlensek diyorsun
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl bingoo kesinlikle yaa gözlerinin aradığı kişi şuan burda değil...
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl tutmadı seviyor benim sevdiğim beni şu anda ayaklarını uzatıp tv izlemek istiyorsun alttaki
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl tutmadı yemek yemek istiyorum sen biraz rahatlamak istiyorsun..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl hehe... Havalar güneş oldumu gözlük takıyorsun.? (markası reyyy ben) hihihi tutmadıııı çok neşelisin dimi
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl ben mi???? ne utanacam beeee......... yaw hergün aynı şeyi yaşamaktan bıktın usandın
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl hemde nasıl; 3 sınavım vardı.... senin içinde yorucu bir gündü.....
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl tuttu yarın yapılacak olan işleri düşündükçe sıkıntı basıyoo sana..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl tuttu sayılmaz pek işim yokk sadece 2 dersten sınavım varr uff sıkıntı bastı birden
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl tuttu... kendini çok yorgun hissediyorsun ama bir türlü başını yastığa koyamıyosun dimi...
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl tuttu daha ders çalışacam yaaa, ne yatması; çook işin var çook.......
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl hep üzülüyom tuttu... acı çekmekten bıktın her şeyi bırakıp gitmek istiyorsun olduğun yerden
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl yohh daha gelmedi; birkaç saat sonra inşallah hayatın bir kumar olduğunu düşünüyorsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.