Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl ahhhhh tutmaz mı? sende benimle beraber çoooooooook uzaklara gidip kafayı dinlemek istersin...
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl ahhhhh tutmaz mı? sende benimle beraber çoooooooook uzaklara gidip kafayı dinlemek istersin... çokisterdim hemde ufff
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl ben hemen biletleri alıyorum biz paulayla gidiyoruz... gidelim sardunyam , açık mavi denizi , incecik kumlu sahili olsun unutalım derdi,kederi,stresi
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl olsun valla... yemyeşil ormanları, köpük köpük dalgaları, masmavi göğü, yıldız dolu geceleri, mehtabı olsun... Allah'ım nerede o günler yawww
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl o günler de gelecek be sedelinam... sende gel bizimle biz paulayla gidiyoruz çooooook uzaklara işten yorgun gelenimsin
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Sabahın o saatinde kalkıp güneşin doğuşunu izleyecek kadar incelemedim henüzzz tutMadı Atıyorsun Yemek yapabilmek istiyorsun ama yapamıyorsun:P
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Sabahın o saatinde kalkıp güneşin doğuşunu izleyecek kadar incelemedim henüzzz tutMadı Atıyorsun Yemek yapabilmek istiyorsun ama yapamıyorsun:P tutmadı iştiham yoktur azızım o zaman güneş batmasını izlemeyı sevıorsun
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Çoook.. Geldiğim iyi oldu.. tuttu eyidir eyi hoşgeldin canın biber dolması çekti. (ayıp sölemesi benimki çektide ondan)
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl bu sefer tam tuttu. ben eve gidiyorum. size iyi akşamlar. sevindin demi...
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl bu sefer tam tuttu. ben eve gidiyorum. size iyi akşamlar. sevindin demi... Hiç tutmadı.Valla bak,azıcık bile tutmadı.Alakası bile yok.Gerçekten diyorum bak.. Gitmeye kararlısın..
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Herkes tuttu tutmadı yasmış ama çaktırmaa alttaki doğru demii?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.