Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl anladım çayın yok.. ben şu anda içiyorum.. Sen de su içersin heralde
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl tuttu hem de en aptalından. sen de sıcak havaları sevmiyosun demi?
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl eh biraz tuttu uykusuzum sen de az biraz romantiksin bu aralar.
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl az biraz değil çok romantikim tuttu sayılır yani sevgilini uzun zamandır göremiyorsun sen?
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl ay tuttu nerden bildin ayol sen de en çok kır çiçeklerini seviyorsun
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl tuttu. ben bilirim ayol cep telefonun uzun zaman çalmayınca sinirin bozuluyor?
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadı çünküm akşamları yemek yemiyorum bugün kıyafetin kirlendi?üzerine kola yada ketçap dökülmüş olabilir?
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Kola nedir?Ketçap yarıçap gibi bişey mi? Hapşırdıysan çok yaşa..
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Hapşırmadım ama sen de çok yaşa.. Artık bir mola vereyim diyorsun.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.