Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl sigaradan da tuvaletten nefret ederim tarkanın yeni albümü beklediğin gibi değil?
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl hayır benım kulaklkığım yok içinden kızgın kumlardan serın sulara atlamak geliyor demişken canım dondurma çektı yaww
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl Tutmadı,sindire sindire,tadına vara vara yaşamalıyım.. uykun kaçtı yine
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl tuttu valla. tv izliyodum; şu verilen oyları görünce sinir küpüne döndüm be yaw seninde canın sıkıldı
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl tuttu valla. tv izliyodum; şu verilen oyları görünce sinir küpüne döndüm be yaw seninde canın sıkıldı hiç sorma ya,yamyam kılıklı adamlara puan verıp duruyorlar bide şu satanıstlere
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl sorma sedelina yaaa hayır yani bizim şarkıya versinler demiyorum (şahsen ben bizimkini beyenmedim) ama gerçekten puan verilmeyi hak eden güzel şarkılar şarkılar var
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl sorma sedelina yaaa hayır yani bizim şarkıya versinler demiyorum (şahsen ben bizimkini beyenmedim) ama gerçekten puan verilmeyi hak eden güzel şarkılar şarkılar var doğru çok güzel değildi belkı ama,puan alanlardan daha iyiyidi helede yamyam tıplı adamlardan
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl Bunun neresinden tutacaz ya,kuralıyla oynasanıza şşşt sana diyorum bıyıklı..
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl senin yamyamlar kazandı malesef kısmem tuttu kuralları sevmem ama ortada bir kural varsa kesinlikle uymaya çalışırım siyasetin bulaşmadığı bir yarışma düzenlenmiyecek galiba
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl Ya tutulacak bişi versene yaw.. Bidaha vermezsen burnunu tutacağım..
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl bak bu sefer sende tutturdun sende anlayışla karşılar mısın arkadaşımızı sedelina
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.