Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadı heryerde seni aradıkkkk işe geç kalıyorsun hemde sürekli?
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadıı sevmek korkulu rüya sevilmek buruk acı bole bi şarkı varmıydıı yoksa salladım mı?
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl bilemedinnn hafta sonunun hiç bitmesini istemiyorsun ıstermıyım heç.pazar akşamı yuzüm aynen böle oluyor
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadı benim yüzüm pazar sabahından o moda giriyor bile orda yamur yağıyor (kabul et camdan bakacaktın)
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadıbenim yüzüm pazar sabahından o moda giriyor bile orda yamur yağıyor (kabul et camdan bakacaktın) yağmıyor bilemedınn,tabı ıstanbuldan dıye yazıyor nıkımın altında demi esnedınnnnn
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadııııı daha akşama var; esnemem ole kolay kolay nikini görmedim; bizim burda bugün yağmadı da hayretler içindeyim o yüzden şimdi esnedin işte
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl tuttu tuttuuu esneme lafına herkes esner al bıdaha esnedım esnedın geneee
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl sen mi çıkacan???? tuttuuu kum sahil güneş seninde için geçtii
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl tuttu sen yazmaya devam edeceksin ama benim gitmeme üzülüyorsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.