Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 hööö Kafka nin hangi dilde yazdigini düsündün ki bende burda yasam danismani gibi konusmusum yaw... kendi sökügümü dikemiorum kine, bakma öle yazmama... pek bi idealistimdir bu konuda, ve asla vazcaymicam... bende kendime hayat yolunda basarilar diilim bari... Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 hööö Kafka nin hangi dilde yazdigini düsündün ki bende burda yasam danismani gibi konusmusum yaw... kendi sökügümü dikemiorum kine, bakma öle yazmama... pek bi idealistimdir bu konuda, ve asla vazcaymicam... bende kendime hayat yolunda basarilar diilim bari... Kafka'yı "AMERİKA" dan dolayı ingilizce yazıyor diye düşünmüştüm,yanılmışım... Evet bence de yaşam danışmanı gibi konuşuyorsun...EMEK nedir diye sorduğum ve agresif olarak nitelediğim yazına bakarsan bana hak verirsin...galiba evde bir sorun oldu,o kadar kolay vazgeçmenin nedeni bu olsa gerek... Ben de sana HAYAT denilen yolda, bazıları KAVGA der, başarılar dilerim...ÜVEY ANNEM benim.... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 agresif girmis olabilirim ama bunun bu konuyla alakasi yoktu... Ikonum die dalga gectigin benim sevgilimde ... benim evdeki sorunlarim seni alakadar etmemeli ... ve neyden kolay vaz gectim bunuda anlamadim valla tekrar tekrar ve tekrar yaziorum(bunu nie yapiosam artik) ben kendimce sevgi hakkinda, emek hakkinda ne düsündügümü acik acik belirttim... sanirim cevaplarim seni tatmin etmemis olmali ki,kale almamissin... ben HAYAT demeyi tercih ederim... ve bu Anne meselesini de biraksan memnun olicim kolay gelsin.. hayat danismani olarak her zaman hizmetinizdeyim bu çok güzel ve dediğin gibi her yere postalanabilecek bi yazı... yüreğin acıtan şeylerden kaçamıyor insan değil mi?ıskalamak istemiyorsun onu ama inatla seni hayatının dışına itiyor elinin tersiyle... evet kacisi zaten... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Benimle dalga geçecek adamın benden zeki olması gerek... En azından sayı sayabilmesini bilmeli ya da Franz Kafkanın Amerikalı değil çek olduğunu bilebilecek kadar bilgili olabilmeli:D Sevginin olduğu her yerde buluşmak dileğiyle... Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Benimle dalga geçecek adamın benden zeki olması gerek... En azından sayı sayabilmesini bilmeli ya da Franz Kafkanın Amerikalı değil çek olduğunu bilebilecek kadar bilgili olabilmeli:D Sevginin olduğu her yerde buluşmak dileğiyle... İKON'um yine dile gelmiş,canım benim ya... ALATURKA ile sevgili olduğunuzu tabiki bilmiyordum,bir insanın sevgilisinin yanında onunla dalga geçmek hiç de hoş değil,kendi adıma özür dilerim ALATURKA...Ama AZMAN'ın dediği üzere ben kimim ki.... Senden tabi ki daha bilgili ve zeki değilim,ne haddime...sümme haşa... Kafka konusu cahilliğimin belgesidir... Matematik konusu ise senin ne büyük bir adam olduğunun belgesi olarak durmaktadır,çerçeveletip boynuna asman dilekleriyle...Sayı konusunda parmaklarım yetmedi,eksiklik varsa bu yüzdendir... Sevgi bir yerde mi duruyor ki orada buluşuluyor,şahsen gelmek en büyük dileğimdir....Hiç olmadığını bile bile "acaba mı" diyerek gelirim... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Ezik cümlelerin komedyeni elbetteki kırdığı potları kabullenmek zorunda kalacak Ama senin de dediğin gibi ben gerçekten sana hayranım bu kadar abandone olmana rağmen hala ayakta durmaya çalışıyorsun takdir ediyorum seni a dur bir çiçekte sana vereyim ne de olsa seni sevmem için onca emek sarfettin onca gösteri Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Ezik cümlelerin komedyeni elbetteki kırdığı potları kabullenmek zorunda kalacak Ama senin de dediğin gibi ben gerçekten sana hayranım bu kadar abandone olmana rağmen hala ayakta durmaya çalışıyorsun takdir ediyorum seni a dur bir çiçekte sana vereyim ne de olsa seni sevmem için onca emek sarfettin onca gösteri Canım benim,çiçek verdin de ben mi almadım...İnşallah KAKTÜs tipi bir çiçek değildir,ama sen diyeceksin ki KAKTÜS çiçek midir cahil adam? Bilmem herhalde değildir,insan cahil olmasın...İKON'umun beni takdir etmesi benim için ayrı bir GURUR vesilesi olarak "önümde" durmaktadır... Gösteri olarak algılaman kendi kanaatindir,bu konu da sana itiraz edecek de değilim... BENİ İHYA ETMEN DİLEKLERİYLE.... Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Bir mukabele BİR MUKABELE=???????????? Ama güzel olmuş,Arapça biliyoz hesabına.......iyi ama gayet iyi...beğendim...de bir hata olmasın!!!! haddim de değil ama sorayım dedim...canım İKON'CU'ğum...... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Yok canım asla arapça bildiğimi iddaa etmedim konuştuğum gibi yazarım bilmukabele yazmamı isterdin sanırım Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Yok canım asla arapça bildiğimi iddaa etmedim konuştuğum gibi yazarım bilmukabele yazmamı isterdin sanırım Ah CANIM BENİM,alınganlık göstermişsin.... Nerden yardım geldi acep? -uçan kuş -kaçan kuş -karga -...... -...... -..................... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 bu nedir arkadaslar yaaa tamam kimse kimseyle dalga gecmemis, ben yazilanlarladan nem kapmisim, ve yazdiklarimdan dolayi her ikinizdende özür diliorum! sizde böle gereksiz tatsizliklar yapmayin, gözününüzü seviim Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Kardesler, bu film Yesilcam TV`de hemen her hafta yayinlaniyor. tv`nin adi üstünde: yesilcam. bi bakin bakalim, 100% eski begendiginiz film`lerden görürsünüz. Alıntı
Φ alpozan Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Kafka Amerikalıdır.Dostoyevski ise Sırptır. Aramızda Yılmaz Erdoğanın espritüel soydaşlarını görmek ne hoş Bu Kürdi sesle hangi yürek olmaz ki sarhos? Alıntı
Misafir Thalia Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 @alpozan: bilmemek ayip degil, ögrenmemek ayip alpozan kardes... ve asil cahillik baskalarin eksikleriyle dalga gecmeketir... bunuda yazmadan gecemedim... haden bana eyvallah Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 İkiyüzlü olmamak da çok önemlidir...Duruşun sabit olacak.. Dün başka bugün başka davranmıyacaksın.. Gidiyorum dediğinde gidecek kalıyorum dediğinde kalacaksın.. Dün sevmediğini bugün korur havalarına girmiyeceksin.. Sevmek hediyelerin maddiyatını ölçmekle olmuyor.. Sevmek bunların hesabını sormakla olmuyor.. Sevgi mevgi palavra.. Herkes önce kendini sever.. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Hepimiz defalarca gidip kalmadık mı arman? Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 bunuda yazmadan gecemedim... haden bana eyvallah ALATURKA öncelikle hoşgeldin...Hakikaten gördüğüme çok sevindim.Eminim ki bütün arkadaşlar çok sevinmişlerdir.Diğerleri zaten bu "ARKADAŞ" kelimesini karşılayacak düzeyde olmadıkları için onlar adına konuşmak gereksiz ve yersiz... Kafka Amerikalıdır.Dostoyevski ise Sırptır. Aramızda Yılmaz Erdoğanın espritüel soydaşlarını görmek ne hoş Bu Kürdi sesle hangi yürek olmaz ki sarhos? Canım TURANCIM... Kafka'nın ne olduğuna artık karar verseniz diyorum...Ben sadece yazarlığı ile ilgilendiğim için bilemiyorum...Yani babasının şeyini tutmaya meraklı değil ama eminim buna meraklı biri olarak bildiğin ve yaptığın şeyler vardır... Sesim güzeldir hakikaten bir türkü söyleyeim istersen sana.. Bir NORVEÇ türküsü(!)...Hem de uzun hava(!).... Bir de bu alpozan ayaklarından vazgeçip asıl kişiliğin olan BOZAN kişiğine dönsen de rahat rahat konuşsak... İkiyüzlü olmamak da çok önemlidir...Duruşun sabit olacak.. Dün başka bugün başka davranmıyacaksın.. Gidiyorum dediğinde gidecek kalıyorum dediğinde kalacaksın.. Dün sevmediğini bugün korur havalarına girmiyeceksin.. Sevmek hediyelerin maddiyatını ölçmekle olmuyor.. Sevmek bunların hesabını sormakla olmuyor.. Sevgi mevgi palavra.. Herkes önce kendini sever.. Gelelim *****'a... Her zaman olduğu gibi boyundan büyük cümleler kurmuşsun. Fazla cümle harfiyatı sana zarar vermesin?Ayrıca san bir müjdem var: önümüzdeki ay İstanbul'a geleceğim,nasıl çok sevindin değil mi? Bir de ŞİŞLİ tarafını mekan olarak kendime seçtim ki bil bakalım neden? Görüşmek üzere... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 ALATURKA öncelikle hoşgeldin...Hakikaten gördüğüme çok sevindim.Eminim ki bütün arkadaşlar çok sevinmişlerdir.Diğerleri zaten bu "ARKADAŞ" kelimesini karşılayacak düzeyde olmadıkları için onlar adına konuşmak gereksiz ve yersiz... Canım TURANCIM... Kafka'nın ne olduğuna artık karar verseniz diyorum...Ben sadece yazarlığı ile ilgilendiğim için bilemiyorum...Yani babasının şeyini tutmaya meraklı değil ama eminim buna meraklı biri olarak bildiğin ve yaptığın şeyler vardır... Sesim güzeldir hakikaten bir türkü söyleyeim istersen sana.. Bir NORVEÇ türküsü(!)...Hem de uzun hava(!).... Bir de bu alpozan ayaklarından vazgeçip asıl kişiliğin olan BOZAN kişiğine dönsen de rahat rahat konuşsak... Gelelim ********'a... Her zaman olduğu gibi boyundan büyük cümleler kurmuşsun. Fazla cümle harfiyatı sana zarar vermesin?Ayrıca san bir müjdem var: önümüzdeki ay İstanbul'a geleceğim,nasıl çok sevindin değil mi? Bir de ŞİŞLİ tarafını mekan olarak kendime seçtim ki bil bakalım neden? Görüşmek üzere... Bana burdan kuru delikanlılık yapma çocuk... Pm e gel. Sonrasını biliyorsun. Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Bana burdan kuru delikanlılık yapma çocuk... Pm e gel. Sonrasını biliyorsun. Pm nedir? Sonrasını merak etmiyorum,ama gelince inan bana ne demek istediğimi anlayacaksın... Ömrümün sebebi... Canımın içi... Böyle GÜZEL şeyler söyleyip ürkütmeyeceksin değil mi ******? Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Merhaba ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim arkadaslar.... bir kac hafta izindeydim...sizden cok uzakda degildim sizden...avustralyadaydim...hepinizi basüstü gördüm yane... arman beyi etekin altinda donsuz gezdigini bile görebildim... benden kacamazsin oglum... bak güzel yüzlüm...tras olsan iyi olur ama o baska bir konu...gelelim asil konuya...hanimlarla böyle konusulmaz, biraz hösgörülü ol...burasi babanin yeri degil, cünkü dedem bana miras etti....anlamisko... Gelenlere Hosgeldin deriz...kahveler benden...armandan getirmesi... Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 arman bey televizyondaki dizini kaldirdilar herhalde...bakan yokmus... hade kolay gele... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 sevgili alaturka ve kartacha; bilgilerinizi, duygularınızı güzel ifadelerle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. fikirler farklı, duygular bir başka olsada ... aslında benim söylemek istediğim şuydu, daha doğrusu benim anlayışım diyelim... bende sevginin emek olduğunu düşünüyorum..ama bence aşk daha farklı bir boyut.Yani bence aşk karşılıksızdır. Aslında ben bu konuda çokta fazla konuşabilecek biri değilim. hiç aşık olmadım çünkü hepinize sevgiler Bencede konuşma, aşık olmadan anlıyamazsın! aşk birkere karşılıklı elektrikle başlar, ama taraflardan biri herzaman kandini geride tutar eşit yürümez, buda karşılıksız anlamına gelmez: umarım en kısa zamanda deli gibi aşık olursunda, dünyanın kaç bucak olduğunu görürsün. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 sevgili Canuğur, aragon'un felsefesi herkes için bir bakıma bellidir tabi..bildiğiniz gibi ben o bölümden bir mısraı çıkardım.ancak bende şunu anlıyorum sözlerinizden , insan aşkı ancak kendi kabulü ile bulur.herhalde bunu demek istediniz. öyle mi? İnsan aşkı karşısındakinin ruhuyla kendi ruhunda ortak benzerlikler bulduğu için yakalar.TATLI İLETİŞİM. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.