Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 CEKTIKCE UZAYYAN SEY NEDIR ????? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 CEKTIKCE UZAYYAN SEY NEDIR ????? 11193[/snapback] 1- Elastik olan maddeler. 2- Efkar 3- Aşk 4- Bİrde solucan ama kopadabilir Bidimmi bilemedimmi bana bildir..)) Saygılar .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 CANIMCIM ESRA KARDEŞİM KANKAM KIRAL İKS BEN BULDUM, EVREKA : GEYİK MEVEDDETİ!.... BULDUYSAM ACELE CEVAP BEKLERİM. DİPNOT HAMİŞİ : BİRDE SAĞUCAN VAR, ACABA ODA ÇEKİNCE KOPAR MI? BUDA GEYİK Mİ? GEYİK ELASTİK MADDE MİDİR, YOKSA EFKAR GEYİK Mİ OLUŞTURUR? MAZİ KALBİMDE BİR YARA MIDIR? Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 interlock kardesim bi abla bi kardes oluyoruz birinde kal.... sedat yaklasti ..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 CANIMCIM ESRA KARDEŞİM KANKAM KIRAL İKS BEN BULDUM, EVREKA : GEYİK MEVEDDETİ!.... BULDUYSAM ACELE CEVAP BEKLERİM. DİPNOT HAMİŞİ : BİRDE SAĞUCAN VAR, ACABA ODA ÇEKİNCE KOPAR MI? BUDA GEYİK Mİ? GEYİK ELASTİK MADDE MİDİR, YOKSA EFKAR GEYİK Mİ OLUŞTURUR? MAZİ KALBİMDE BİR YARA MIDIR? 11209[/snapback] Geyik meveddetimidir, uzay muhabbetimidir, hapis müebbetimidir bilmem ama, "nerede bir Musa varsa, orada birde firavun vardır" sözü çok güzel..)) Ayrıca çektikçe uzayan şeyin ne olduğunu nasaya sordum cevabını yarın bildirecekler... Saygılar.. Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 cektikce uzayan sey hayat ömürdür arkadaslar.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 cektikce uzayan sey hayat ömürdür arkadaslar.... 11213[/snapback] Neden söyleyiverdin cevabını şimdi senin konu havayamı uçtu.. Avatarın güzel olmuş, heralde gene sen değilsin..Yada senmisin ki?? Alıntı
Misafir BlackLaz Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 aşk acısı baska ne olabılır kı Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Neden söyleyiverdin cevabını şimdi senin konu havayamı uçtu..Avatarın güzel olmuş, heralde gene sen değilsin..Yada senmisin ki?? sence benmiyim yoksa yine degilmiyim bu konu uzarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 cektikce uzayan sey hayat ömürdür arkadaslar.... af buyurda bacım...cevap hayatmı?? ömürmü??? Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 af buyurda bacım...cevap hayatmı?? ömürmü??? kafana gore takil hangisi hosuna gittiyse onu sec Alıntı
Φ ayaslan Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Ömür çektikçe uzarmı yoksa kısalırmı Bence kısalır. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Ömür çektikçe uzarmı yoksa kısalırmı Bence kısalır. çektikçe ömürün kalan kısmı kısalır ama ömür(yaşam süresi) değişmez Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.