Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 ilhan irem - Boşver Arkadaş hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler geri gelmez gider gençliğin) boşver boşver arkadaş başka bulursun bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun en kötü günlerimiz hep böyle olsun mutluluklar bizimle elem yok olsun kapılma hayallere birgün dönecek diye haydi sil gözlerini bakma maziye sakın kanma bir daha kanma tatlı sözlere bu ders olsun sizlere yaşlı gözlere ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin?(bugünler geri gelemz gider gençliğin) boşver boşver arkadaş başka bulursun bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun en kötü günlerimiz hep böyle olsun mutluluklar bizimle elem yok olsun Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2012 İlhan İrem - Anlasana Her sevincin her kederin En ölumsüz sevgilerin Sonsuz denen göklerin Herşeyin bir sonu varsa Ayrılıkların da sonu var! Bir gün çıkıp geleceksin İçimde bir ümit var Yeniden seveceksin... Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle.. Anıların, umutların, kaldı bende Anlasana Biraz daha gerçekleri anlasana!! Senden ayrı günlerimi Sana nasıl anlatsam ki? Mevsimsiz çiçekler gibi Yarım kaldım inan ki! Sensizliğin acısını Sen nereden bileceksin? Sen hiç sensiz kalmadın ki Mevsimleri saymadın ki.. Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle.. Anılarım, umutlarım, kaldı bende Anlasana Biraz daha gerçekleri anlasana!! Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Mart , 2012 Admin Gönderi tarihi: 14 Mart , 2012 İlhan İrem Yemyeşil bir deniz... 1 Alıntı
Misafir sesiz gemi Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2016 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2016 Bizi masal diyarlara goturen ilhan ireme tesekkur ederim. İyki varsin yusuf gunduz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.