Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

*

**

Kadınlar ile ilgili merak uyandıran Anonim bir soru şudur genelde...

"İncinen bir kadın illa başka bir erkeği incitmek zorunda mıdır?"

Bu nedenle bir kadın tarafından incitilmiş olan erkekler arasından duygusal travma yaşayanları ardından şu soruyu da sorar; "Her erkek aynı mıdır? "

Sosyal medyada bu soruları sordum, çok içten ve samimi yanıtlar aldım alıntılamak istiyorum...

Her genelleme yanlıştır bunu biliriz ancak yine de genelleme yapmaktan kendimizi uzak tutmayız.

Aslında bir süre önce ben de “her erkek boktandır” diye genelleyerek kendimi korumaya başlamıştım. Ki belki de hala aynı felsefedeyim. Size erkeklerle ilgili kurduğum tüm genellemeleri sıralayabilirim. İnanın, başarabilirim bunu.

Kadın gerçekten incinmişse yalnız bakın buradaki gerçekten kelimesi çok önemlidir.

Bir kadın gerçekten sevmiş ve gerçekten inmişse sonraki döneminde hep biraz kırık, hep biraz güvensiz kalır karşısındaki insana. Evet, belki de gelecekte gelen insana yapılan büyük bir haksızlık da budur.

Diğer kadınları konuşmak haddim değil. Sadece kendi hayatımdan örnek verebilirim.

Tanıdığım tüm erkekler bir şekilde aynı sonuca ulaştı; hep biraz kırık, hep biraz dökük kaldım.

Sonuç aynı olduktan sonra bırakın yollar da farklı olsun.

Bizim Forumun Kadınları ne düşünürler bu konuda.

Samimi ve içten, duygu ve düşüncelerini yazarlar mı acaba?

Sevgilerimleeee smile.png

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bencede incinen kadin incitebilir. Ama incinen incitilmeyecegini anladigi birisiyle karsilastiginda ona sadece durust olur.

• 2 hafta sonra...
  • 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Bence bu bir zorundalık değil zamanlama meselesi. Tabii kasıtlı yapılmadığını varsayarsam.

Bir ilişkide incinen taraf adı üstünde incinmiştir, bir süre ailesine ve arkadaşlarına karşı bile depresif, sinirli, sıkılgan vb olabilir. Bir yandan da aklında bu duruma sebep olan ne olmuşsa onu tartar biçer, didikler. Böyle bir dönemde yanına sadece merhaba demek için gelen bir erkek bile ona farklı şeyler düşündürüp hatırlatabilir. Hal böyleyken normalde vermeyeceği tepkileri verebilir veya kendini tamamen kapatabilir o erkeğe karşı ki bu da ters tepkiler vermesi, incitmesi demek olur.

Biraz zincirleme bir sebep-sonuç ilişkisi oldu biliyorum ama, bence genelde incitir, çoğu kez özellikle bunu kastedip istemeden de olsa.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.