Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2012 13 yıl Admin Kuşatma - The Siege (1998) Filmin ismi Sıkıyönetim olmalıymış, kuşatmadan çok bizim anladığımız sıkıyönetim olayı bu. Oldukça anlamlı çekilmiş bir film özellikle olaylar zinciri bir birine iyi bağlanmış. Sanki iki binli yıllarda olan 12 eylül olaylarının habercisi gibi bir şey olmuş. Özellikle ortadoğu kökenli ailelerin yaşadığı dramı anlatan bir özellik taşıyor. Terör ve bir şehir öyküsünde tabiki şehir New York oluyor ve bombalama ve arkasında FBI yeterli gelmeyince geri planda gelişmeler sıkıyönetime kadar gidiyor. İzleyin çok değişik ve tarihe ışık tutacak bir film çünkü kendinden sonra olan olaylara ışık tutan bir film. Özellikle Denzel Wahington ve Anette Bening ve Tony Shalhoub'a dikkat.... Film Fragmanı: http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-1566-kusatma-the-siege-fragmani/ Oyuncular: Denzel Washington, Annette Bening, Bruce Willis, Tony Shalhoub, Sami Bouajila, Ahmed Ben Larby, Mosleh Mohamed, Lianna Pai, David Proval Yönetmen: Edward Zwick Martial law is imposed in New York when U.S. military zealots abduct a Muslim religious leader and an army general cordons off Queens to form a detention camp. Two FBI agents team with a CIA operative to save the day in this action-packed thriller. Cast: Denzel Washington, Annette Bening, Bruce Willis, Tony Shalhoub, Sami Bouajila, Ahmed Ben Larby, Mosleh Mohamed, Lianna Pai, David Proval Director: Edward Zwick
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.