Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2012 Admin Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2012 Beni Deli Etme - You Kill Me (2007) Ben Kingsley oldum olası beni heyecanlandıran bir oyuncudur. Bu film vasat bir film olsada onu seyretmek bana her zamanki gibi zevk verdi. Alkolik bir kiralık katil olan Frank (Ben Kingsley) kendisine verilen görevi alkol yüzünden yapamayınca rehabilitasyon için San Fransisco'ya gönderilir. Oldukça hareketli olan film fazla bir entellektüel içerik taşımasada izlenmeye değer diyorum. Frank'in içine düştüğü aşk çıkmazından ve açık yüreklilikle açıkladığı kiralık katil açılması ve devamında olanlar... Film Fragmanı: http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-1565-beni-deli-etme-you-kill-me-fragmani/ Oyuncular: Ben Kingsley, Téa Leoni, Dennis Farina, Luke Wilson, Philip Baker Hall, Bill Pullman, Marcus Thomas, Scott Heindl, Jon Ted Wynne Yönetmen: John Dahl After alcoholic hit man Frank (Ben Kingsley) botches an assignment, he leaves the Polish mob family he works for to clean up the mess and relocates to San Francisco, where he dries out, gets a job at a mortuary and falls in love with Laurel (Téa Leoni). But when a rival gang threatens the family, he returns to take care of business -- with Laurel in tow. Philip Baker Hall and Dennis Farina co-star in director John Dahl's quirky crime comedy. Cast: Ben Kingsley, Téa Leoni, Dennis Farina, Luke Wilson, Philip Baker Hall, Bill Pullman, Marcus Thomas, Scott Heindl, Jon Ted Wynne Director: John Dahl Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.