Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

bu foruma nazar değdi sanırım,gayet güzel anlaşıyor dertleşiyorduk..emre ayrılacam dedi,hayal et ve melısko hiç ortalarda yok.taş yürekli kayıplara karıştı.

ne oluyor arkadaşlar,üzülüyorum ama :(

Gönderi tarihi:

Ben burdayım :D:P

Şaka bir yana Sedelinacım sanırım çok yoğunlar veya farklı nedenleri vardır .. Üzülmene gerek yok nasıl olsa gelirler ;)

:clover:

Gönderi tarihi:

Arman , erbay, muhammed, nico, sayman herkes bi yerde

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Ben burdayım :D:P

Şaka bir yana Sedelinacım sanırım çok yoğunlar veya farklı nedenleri vardır .. Üzülmene gerek yok nasıl olsa gelirler ;)

:clover:

umarım.bu arada bebişi yerım ben çok tatlı :D

Gönderi tarihi:

Arman , erbay, nico, sayman ,azizz,acelya,sewal,nazarmi nedir bu anlamadim

Gönderi tarihi:

yav bu kız kısmıda ne zor anlıyor biz erkekler bazen iş olunca muhabbeti erteleriz iş daha önemli gelirde :D o saydıklarınızında benim gibi işleri yoğundur anlayın artık aaaaa

Gönderi tarihi:

yav bu kız kısmıda ne zor anlıyor biz erkekler bazen iş olunca muhabbeti erteleriz iş daha önemli gelirde :D o saydıklarınızında benim gibi işleri yoğundur anlayın artık aaaaa

iyide ne kızıyon :( özledik ne yapalım taş kalpli :lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

tamam tamam iyiki düşündük arkadaşlarımızı,bıdaha düşünmeyız.nereye kaybolursan kaybol :D

Gönderi tarihi:

Ben size merak etmeyin demiştim ama :lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
ay canlarım yaa özlemişler beni :) okadar çok özlüyorsanız söyleyin işide bırakayım :D

sen çalışıyormuydun,aa şaştım şimdi :D

Gönderi tarihi:

ay canlarım yaa özlemişler beni :) okadar çok özlüyorsanız söyleyin işide bırakayım :D

Sakın işi bırakma :unsure::unsure::unsure:

:w00t: :w00t: :w00t:

Gönderi tarihi:

Arman , erbay, nico, sayman ,azizz,acelya,sewal,nazarmi nedir bu anlamadim

yettim gülsün ... :) ne yani ben kardeşlerimi bırakır gidermiyim hele bide vedalaşmadan... :excl::)

Gönderi tarihi:

gecem yağmurum benim bu ne şirinlik özledim seni valla :)

:blushing:

Bende seni çok ösledim canım ablam :wub::hug:

Gönderi tarihi:

ceeeeeeeeeeeeee :P:wub:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
ceeeeeeeeeeeeee :P:wub:

bak hele bi suçlu daha, sen nerelerdesın bakıyım

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ya burada hayal et de yok,kız kocaya mı kaçtın ne :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar
kocaya kaçmaz o koca kaçırır :D

tescilli deli :D

Gönderi tarihi:

bu foruma nazar değdi sanırım,gayet güzel anlaşıyor dertleşiyorduk..emre ayrılacam dedi,hayal et ve melısko hiç ortalarda yok.taş yürekli kayıplara karıştı.

ne oluyor arkadaşlar,üzülüyorum ama :(

sedelina cokk duygulandimm valla hic merak edilcegim aklima gelmemistii yinede aciklama yapayimm

yeni bir kursa basladim sabah 9 dan aksam 5 e kadar eve gitmem 5 bucugu buluyoo bide okul cikisi erkek arkadasima 1 saat ayiriyom sonra eve gidip olu bir halde yarinin geldigini goruyorumm hafta sonlarida annemin temizlik hastaligi yuzunde temizlikle geciyoo

ama arkadaslar 3 hafta icinde internetim geliyoo ozaman

efsane gerii donucekkkkkk

kocamann optummmm :stuart:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

sedelina cokk duygulandimm valla hic merak edilcegim aklima gelmemistii yinede aciklama yapayimm

yeni bir kursa basladim sabah 9 dan aksam 5 e kadar eve gitmem 5 bucugu buluyoo bide okul cikisi erkek arkadasima 1 saat ayiriyom sonra eve gidip olu bir halde yarinin geldigini goruyorumm hafta sonlarida annemin temizlik hastaligi yuzunde temizlikle geciyoo

ama arkadaslar 3 hafta icinde internetim geliyoo ozaman

efsane gerii donucekkkkkk

kocamann optummmm :stuart:

vay kaçak,özlemişim seni

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.