Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 19 yıl bu foruma nazar değdi sanırım,gayet güzel anlaşıyor dertleşiyorduk..emre ayrılacam dedi,hayal et ve melısko hiç ortalarda yok.taş yürekli kayıplara karıştı. ne oluyor arkadaşlar,üzülüyorum ama
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 19 yıl Ben burdayım Şaka bir yana Sedelinacım sanırım çok yoğunlar veya farklı nedenleri vardır .. Üzülmene gerek yok nasıl olsa gelirler
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Ben burdayım Şaka bir yana Sedelinacım sanırım çok yoğunlar veya farklı nedenleri vardır .. Üzülmene gerek yok nasıl olsa gelirler umarım.bu arada bebişi yerım ben çok tatlı
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 19 yıl Arman , erbay, nico, sayman ,azizz,acelya,sewal,nazarmi nedir bu anlamadim
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 19 yıl yav bu kız kısmıda ne zor anlıyor biz erkekler bazen iş olunca muhabbeti erteleriz iş daha önemli gelirde o saydıklarınızında benim gibi işleri yoğundur anlayın artık aaaaa
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 19 yıl yav bu kız kısmıda ne zor anlıyor biz erkekler bazen iş olunca muhabbeti erteleriz iş daha önemli gelirde o saydıklarınızında benim gibi işleri yoğundur anlayın artık aaaaa iyide ne kızıyon özledik ne yapalım taş kalpli
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar yav bu kız kısmıda ne zor anlıyor biz erkekler bazen iş olunca muhabbeti erteleriz iş daha önemli gelirde o saydıklarınızında benim gibi işleri yoğundur anlayın artık aaaaa tamam tamam iyiki düşündük arkadaşlarımızı,bıdaha düşünmeyız.nereye kaybolursan kaybol
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 19 yıl ay canlarım yaa özlemişler beni okadar çok özlüyorsanız söyleyin işide bırakayım
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ay canlarım yaa özlemişler beni okadar çok özlüyorsanız söyleyin işide bırakayım sen çalışıyormuydun,aa şaştım şimdi
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 19 yıl ay canlarım yaa özlemişler beni okadar çok özlüyorsanız söyleyin işide bırakayım Sakın işi bırakma :w00t:
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 19 yıl Arman , erbay, nico, sayman ,azizz,acelya,sewal,nazarmi nedir bu anlamadim yettim gülsün ... ne yani ben kardeşlerimi bırakır gidermiyim hele bide vedalaşmadan...
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 19 yıl gecem yağmurum benim bu ne şirinlik özledim seni valla Bende seni çok ösledim canım ablam
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ceeeeeeeeeeeeee bak hele bi suçlu daha, sen nerelerdesın bakıyım
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl bu foruma nazar değdi sanırım,gayet güzel anlaşıyor dertleşiyorduk..emre ayrılacam dedi,hayal et ve melısko hiç ortalarda yok.taş yürekli kayıplara karıştı. ne oluyor arkadaşlar,üzülüyorum ama sedelina cokk duygulandimm valla hic merak edilcegim aklima gelmemistii yinede aciklama yapayimm yeni bir kursa basladim sabah 9 dan aksam 5 e kadar eve gitmem 5 bucugu buluyoo bide okul cikisi erkek arkadasima 1 saat ayiriyom sonra eve gidip olu bir halde yarinin geldigini goruyorumm hafta sonlarida annemin temizlik hastaligi yuzunde temizlikle geciyoo ama arkadaslar 3 hafta icinde internetim geliyoo ozaman efsane gerii donucekkkkkk kocamann optummmm
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar sedelina cokk duygulandimm valla hic merak edilcegim aklima gelmemistii yinede aciklama yapayimm yeni bir kursa basladim sabah 9 dan aksam 5 e kadar eve gitmem 5 bucugu buluyoo bide okul cikisi erkek arkadasima 1 saat ayiriyom sonra eve gidip olu bir halde yarinin geldigini goruyorumm hafta sonlarida annemin temizlik hastaligi yuzunde temizlikle geciyoo ama arkadaslar 3 hafta icinde internetim geliyoo ozaman efsane gerii donucekkkkkk kocamann optummmm vay kaçak,özlemişim seni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.