Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 *** Evet demek 3 saat ugrastiniz bu yazi icin, ben yarim saatte yazardim, sebebi ise sizin kadar süslemeye ihtiyaci görmememdir. Ne kadar güzel süslüyorsunuz yazinizi. - - - Düsünmeden(!) yazmiyorum gece kusu. sadece sizin kadar yetenekli degilim, süs püs yapamiyorum iletilerime... O bir sayfa Yazıyı okuduktan sonra çıkara çıkara bu anlamı çıkarmış olmanızdan dolayı kutluyorum sizi... Orada anlatılmak istenen "İnsanlar ve insani değerler " le ilgili özenerek yazılmaya çalışılan çümleleri bir " süs püs " olarak algılamanız ne yazık ki sizin probleminiz... İnşallah en kısa sürede bu değerlerin bir " süs püs " olmadığını kavrarsınız... Orada süreden bahsedilirken anlatılmak istenen; bu değerler söz konusu olduğunda öyle baştan savma bir şeyler yazılamayacağıdır... Orada anlatılmak istenen ; paldur küldür yazılar yazıp herkesi kırıp incittikten sonra gelecek tepkilere üzülmenin anlamsızlığıdır... Savunmadayım demeniz hiç bir zaman sizi haklı çıkarmaz... Orada anlatılmak istenen; anlamak çabasıyla okunmaya çalışılırsa Vs..Vs.. daha bir çok şeydir... orada ifade edilen süre kavramı, bütün bunlara dikkat çekmektir... *** Ayrıca siz o yazıyı yazmaya çalışanın harcadığı emeğin değerinide kavrayamıyorsanız, Onları "süs püs " ifadesiyle basite indirgemeye çalışıyorsanız, o yazılardaki, " senin insanlığına ve kişiliğine duyulan saygının " elbette farkında bile olamazsınız.. "bazı seylerin farkındayım "diyor olsanda, daha farkedemediğin o kadar çok şey var ki, zaman geçtikce farkedebilirsin umarım... *** -- - Yukardaki iletiniz özür dileyerek söylüyorum, beni cok güldürdü. Kendi yaptiklarinizi baskasina mal etmeye calismalariniz gercekten traji komedi. Benim degerlerime saldirin siz efendim, ben de susup sizi izleyeyim, olur! Aman sizler beni kirin efendim, ben de oturup, saygi duyayım sizin degerlerinize, olur! Bana kalırsa bu söylediklerinizi bir kez daha gözden geçirin... Düşüncelerini ifade eden insanlara,(size hitap etmedikleri halde) nasıl kırıcı yazılar yazdığınız buraya taşınıp gösterilebilir. ama bunun yerine siz tekrar gözden geçirin isterseniz... Kendi hatalarınızı görüp, yazılarınızdaki yaklaşım hatalarınızın daha fazla sergilenmesinden, Bunları sizin farkedip anlamanız daha doğru olacaktır... Çünkü,Bu güne kadar ki yaklaşımlarınızı hala devam ettirip, sonra da davranışlarınıza gelen uyarı ve tepkiler için, saldırıya uğradım, kırıldım gibi duygusal sömürülerle haklı çıkamazsınız... Artık benden bu kadar pes... size bir şey ifade edebilmek mümkün değil... İyisimi bundan sonra ne yapmanız gerektiğini siz kendiniz gözlemleyerek sorumluluklarınızı yerine getirin.. Ama her kırılıp üzüldüğünüz de bu yazdıklarımı hatırlamaya çalışın... ..."Uzatmak istemiyorum, zaten kisisel yazilarda yazmayacagim artik." Evet haklısınız bu sözünüzün arkasında durmaya çalışın ... Evet bana kalırsa sık sık birilerine kızıp kırılmaktansa, Bu tür yaklaşım ve söylemlerden vazgeçip, daha vakur davranabilirsiniz. Artık gerisi size kalmış... Saygilarimla.... *tna *** Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.