Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2012 13 yıl Admin Dağınık Yataklar - Unmade Beds (2009) Uzun süredir seyrettiğim en güzel filmlerden birisi diyebilirim. Aynı evi kullanan birden çok insanın içinde bulunduğu ve gelecekleri ile ilgili hayallerin, gerçeklerin filmleştirildiği bir film. Bu film bana diğer bir filmi hatırlattı: Eğer Evren Boyunca filmini sevdiyseniz, bu filmide çok seveceksiniz. Axl (Fernando Tielve) hayatının anlatıldığı filmde babasını arayan genç bir delikanlılın başından geçenler: Filmden bir kaç replik: Bizi sabun baloncukları gibi düşün, sabun baloncukları havada bir birine değdiği anda birleşerek bir taneye dönüşürler, bizde öyke olabiliriz. Başka bir replik: Hadi bir birimize bir sırrımızı söyleyelim. Küçükken aradaşım beni sihirbazlıkla görünmez yapacağını ve geri getireceğini söyledi. Ben de yapmasını istedim ama o yaparken perdenin arkasından kayarak yüklüğün içine girdim ve kayboldum o ağlamaya başladı ama elinden bir şey gelmiyordu ağlaya ağlaya uyudu bende bir süre sonra yüklükten çıktım ve ona katıldım uyandığında beni gördüğüne çok memnun olmuştu.... kesinlikle kaçırılmayacak bir film... İzleyin Oyuncular: Déborah François, Fernando Tielve, Michiel Huisman, Iddo Goldberg, Richard Lintern, Katia Winter, Leonardo Brzezicki, Alexis Dos Santos, Al Weaver, Tim Plester Yönetmen: Alexis Dos Santos The lives of Axl (Fernando Tielve), who's searching for his long-lost father, and Vera (Déborah François), who's recovering from a recent breakup, crisscross -- and eventually collide -- after they both take up residence in a London flat populated with artsy, free-spirited squatters. Director Alexis Dos Santos's intimate and imaginative film about youthful awakenings also stars Michiel Huisman, Katia Winter and Richard Lintern. Cast: Déborah François, Fernando Tielve, Michiel Huisman, Iddo Goldberg, Richard Lintern, Katia Winter, Leonardo Brzezicki, Alexis Dos Santos, Al Weaver, Tim Plester Director: Alexis Dos Santos
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2012 13 yıl Yazar Admin http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-1532-daginik-yataklar-unmade-beds-trailer/
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.